Netflix показав тизер до серіалу "Гра в кальмара": яким буде 2 сезон і коли він вийде? (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Гра в кальмара 2 сезон - дата прем'єри, перший тизер
"Гра в кальмара" отримала продовження: оголошену дату виходу 2 сезону. Фото: Netflix

Що ж ми побачимо у новому сезоні?..

Жовтень буде багатим на круті серіальні новинки. А 2024 рік загалом взагалі багато чим зможе нас потішити! Подробиці — далі.

Вже до кінця року побачимо другий сезон нашумілого трилера “Гра в кальмара”. А поки що Netflix пропонує нам переглянути тизер до нього.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відома і дата прем’єри 2 сезону “Гри в кальмара” - нові серії побачимо вже з 26 грудня 2024 року. Всього має вийти 6 епізодів. А третій, заключний сезон, обіцяють випустити вже наступного року.

Нагадаємо, що “Гра в кальмара” — це найпопулярніший південнокорейський вебсеріал в жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера і драми. Наразі вийшов тільки 1 сезон, в якому 9 серій про 456 людей, які мають фінансові проблеми у житті і погоджуються зіграти в “гру”, щоправда, це гра на виживання. Згідно з правилами, впродовж 6 днів вони повинні проходити щодня по одній популярній дитячій грі. Переможець отримає майже 50 млрд вон, решта — загинуть…

Менш як за місяць цей серіал став найпопулярнішим серіалом на Netflix та отримав широкий відгук в інтернет-культурі. Саме тому всі з нетерпінням чекають на продовження!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 10 культових серіалів про відьом та чаклунство, які можна почати дивитися прямо зараз. Деякі з них ви цілком могли пропустити свого часу — й абсолютно даремно!