Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 20 та 21 січня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ось і наближаються вихідні, тож пропонуємо вам скласти список справ та цікавих пригод, щоб зробити їх максимально яскравими. Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 20 та 21 січня в Києві — вже на HOCHU.ua!

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 20 та 21 січня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Майстер-клас з гончарства

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 20 та 21 січня - фото №1

Майстер-клас з гончарства — це найкращий спосіб відволіктися від проблем, буденності, рутини та щоденної погоні за результатами. Гончарство — це не про швидкість та результативність. Гончарство — це про відпочинок душі через руки, а також можливість познайомитися з традиційним ремеслом своїх предків, поринути у романтичну пригоду та створити щось справді цінне своїми руками.

  • Де? вулиця Бастіонна, 5А

  • Коли? 20 січня, 13:45

  • Квитки можна купити за посиланням

Мюзикл "Тигролови"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 20 та 21 січня - фото №2

Мюзикл "Тигролови", створений за мотивами роману Івана Багряного, у постановці режисера Сергія Павлюка, вражає своєю динамікою та насиченою сюжетною лінією, де присутні елементи любові, свободи та жаги до життя. Основним поштовхом для глядача є важливе посилання: "сміливі завжди мають щастя", яке не лише надихає, але й спонукає до рішучих дій.

  • Де? вулиця Велика Васильківська, 53/3

  • Коли? 20 січня, 17:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Концерт-історія "Гаррі Поттер"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 20 та 21 січня - фото №3

Запрошуємо всіх шанувальників Гаррі Поттера на найочікуваніший концерт-історію від LUMOS Orchestra. Разом з хором "Євшан" ви поринете в епічний світ музики з усіх восьми фільмів саги про Гаррі Поттера. Програма подана в формі цілісної історії, супроводжується костюмами, декораціями та відеорядом, що дозволить вам зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, ніби ви цього раніше ніколи не робили.

  • Де? Алея Героїв Небесної Сотні, 1

  • Коли? 21 січня, 19:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Екскурсія "Оперета відкриває секрети"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 20 та 21 січня - фото №4

Під час цієї екскурсії ви дізнаєтесь, чим народний дім відрізнявся від театру, розглянете причини, чому Миколі Садовському було дозволено орендувати будівлю на околиці Києва, де розташовувалася гримерка Марії Заньковецької. Також ви зможете послухати історії про перший український стаціонарний театр та його видатних артистів, пригадаєте  ключові дати заснування театру оперети і його першого керівника.

  • Де? вулиця Велика Васильківська, 53/3

  • Коли? 21 січня, 13:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Виставка "Під небом Лондона"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 20 та 21 січня - фото №5

Виставка "Під небом Лондона" розкриває творчість українського та британського художника Олександра Стахова-Шульдиженка. Проєкт включає сім робіт митця з колекції Музею історії міста Києва (Музею української діаспори), створених у Києві після його репатріації з Англії в 1970-1980-і роки. Ці твори становлять мистецькі відображення спогадів художника про Лондон і його мешканців.

  • Де? вулиця Князів Острозьких, 40-б

  • Коли? 21 січня, 11:00-17:15

  • Квитки можна купити за посиланням

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися  добіркою найочікуваніших прем'єр  2024 року. З цими фільмами та серіалами від екрана буде важко відірватися!

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha