Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 січня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ось і наближаються вихідні, тож пропонуємо вам скласти список справ та цікавих пригод, щоб зробити їх максимально яскравими. Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 27 та 28 січня в Києві — вже на HOCHU.ua!

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 27 та 28 січня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виставка рослин в галереї Avangarden

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 січня - фото №1

Культурний центр Avangarden готується до запуску квіткового поп-ап, де рослини стануть основним твором мистецтва. Галереї цього простору на три дні трансформуються в ботанічний сад, де відвідувачі матимуть можливість придбати квітучі рослини, пальми та готові букети.

  • Де? вулиця Січових Стрільців, 23а

  • Коли? 27-28 січня

  • Квитки можна купити за посиланням

Виставка сучасного мистецтва "Бачити сни"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 січня - фото №2

У Музеї історії міста Києва вас чекає виставка сучасного мистецтва під назвою "Бачити сни". Експозиція налічує твори 36 українських художників, які вдало поєднали різні форми мистецтва, такі як живопис, фотографія, інсталяція, графіка, асамбляж і інші.

  • Де? вулиця Богдана Хмельницького, 7

  • Коли? 27-28 січня, 15:00-22:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Карибські вечорниці

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 січня - фото №3

Повертаються неймовірні Карибські вечорниці, де ви знову зможете насолодитися магією тропічних ритмів, яка поєднується з енергією найкращих світових танцювальних хітів. У програмі цього вечора чекає вас кавер-бенд TOKYO та виступ супердіджея DJ Mustafaev.

Недільний джаз у VYAVA

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 січня - фото №4

У цю неділю на майданчику VYAVA буде виступ українського джазового музиканта, трубача і композитора Денніса Аду. Разом з ним виступатиме вокалістка Яна Вялова.

  • Де? вулиця Мечникова, 3

  • Коли? 28 січня, 17:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Концерт Mari Cheba

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 січня - фото №5

Вже в цю неділю українська співачка Mari Cheba презентує нову пісню "Тягне" в затишній акустичній атмосфері Caribbean Club. В рамках вечора глядачі зможуть насолодитися живим виконанням композицій та відсвяткувати день народження зірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися  добіркою найочікуваніших прем'єр  2024 року. З цими фільмами та серіалами від екрана буде важко відірватися!

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha