Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 січня по 2 лютого

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо у вас ще не має планів на новий тиждень, то ми допоможемо виправити цю ситуацію. Відповідь на питання "куди піти?" з 29 січня по 2 лютого в Києві ви знайдете в нашому матеріалі.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 29 січня по 2 лютого у Києві!

Куди піти в Києві 29 січня: ковзанка IceLights

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 січня по 2 лютого - фото №1

Що:  В столиці все ще можна відвідати  ковзанку IceLights. Сотні мерехтливих ліхтариків, як зірки, створять атмосферу казки, а гарячі напої та смаколики додадуть тепла і затишку вашим серцям. Ціна абонемента складає 300 грн на цілий день (в неї вже включена вартість ковзанів).

Де:  вулиця Біломорська, 1

Коли:  29 січня, 10:00-21:00

Куди піти в Києві 30 січня: виставка "Різдво в родинному колі"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 січня по 2 лютого - фото №2

Що:  На цій  виставці  відвідувачі отримають можливість вивчити унікальні різдвяні іграшки з Польщі, Литви, Чехії та Бельгії, а також дізнатися про традиції святкування Різдва та технології виготовлення ялинкових прикрас у країнах Європи та України. Історична зала вражає глядачів перлинами з колекції Державного музею іграшок: чеськими скляними прикрасами кінця 19 століття, ялинковими прикрасами з вати 40-60-х років, скляними формовими іграшками 50-70-х років, карнавальними масками 50-х років і багато іншого. Це не лише культурно-освітній захід, але й чудова нагода провести казково час!

Де:  Кловський узвіз, 8

Коли:  30 січня, 10:00-18:00

Куди піти в Києві 31 січня: майстер-клас з розпису футболок та сумок

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 січня по 2 лютого - фото №3

Що:   Майстер-клас з розпису футболок або сумок — це чудова активність, яка сподобається як дітям, так і дорослим. Навіть якщо ви не вмієте малювати, це не перешкода для створення неповторного малюнку. На майстер-класі ви зможете створити справжній шедевр, який ще довго буде дарувати вам приємний настрій.

Де:  вулиця Бастіонна, 5А

Коли:  31 січня, 15:00

Куди піти в Києві 1 лютого: вистава Наталії Могилевської "Доньки"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 січня по 2 лютого - фото №4

Що:  Після видатного успіху моноспектаклю Наталії Могилевської під назвою "Я вдома", артистка вирішила потішити своїх шанувальників новою роботою — "Доньки". Сама зірка говорить, що це історія про найважливіше у житті.

Де:  вулиця Січових Стрільців, 1-5

Коли:  1 лютого, 19:00

Куди піти в Києві 2 лютого: вар’єте "Рояль" 21+

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 січня по 2 лютого - фото №5

Що:  А п'ятницю заведено закінчувати гаряче та яскраво, тому в нашій афіші є особливий захід для вас. Столичний Caribbean Club запрошує гостей на захопливе шоу для дорослих,  вар'єте "Рояль", зі спеціальною гостею — популярною українською співачкою Lida Lee. Хіба це можна пропустити?

Де:  вулиця Симона Петлюри, 4

Коли:  2 лютого, 18:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися добіркою  ТОП-20 фільмів, під які можна поплакати. Зберігайте собі!

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha