Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 3 по 7 червня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Зустрічаємо перший робочий тиждень червня! Літні будні не мають бути нудними, тож пропонуємо вам провести їх максимально весело та насичено. Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 3 по 7 червня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 3 по 7 червня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 3 червня: фестиваль Docudays UA

Що: Docudays UA — це найбільший в Україні фестиваль документального кіно про права людини. Місія фестивалю полягає в тому, щоб надати українським глядачам можливість переглядати актуальні документальні стрічки. Фестиваль прагне сформувати активну громадянську позицію, підвищити обізнаність про права людини та сприяти повазі до людської гідності.

Де: вулиця Костянтинівська, 11

Коли: 3 червня, 10:00-22:30

Куди піти в Києві 4 червня: вистава "Кицюня"

Вистава Кицюня, фото
Фото: instagram.com/wild.theatre/

Що: Патрік — жорстокий і безжалісний вбивця, який тримає всю Ірландію в страху. Він не знає ані милосердя, ані сентиментів. Як ураган, він проноситься по країні, змітаючи все і всіх на своєму шляху. Однак, у світі є одна істота, до якої Патрік відчуває справжні почуття. Коли з нею трапляється біда, під приціл месника-м’ясника потрапляє весь острів…

Де: вулиця Васильківська, 1

Коли: 4 червня, 18:00

Куди піти в Києві 5 червня: виставка "Між прощанням і поверненням"

Що: Ця експозиція присвячена реальним та знайомим місцям, до яких зараз неможливо повернутися через окупацію або військові дії. Тому вони стають ефемерними та плинними просторами спогадів. Художники та художниці через мистецькі практики наближаються до цих місць, відтворюють родинні історії та ландшафти дитинства, розмірковують про перетини культур та спротив забуттю.

Де: вулиця Лаврська, 12

Коли: 5 червня, 12:00-20:00

Куди піти в Києві 6 червня: Юлія Саніна. Концерт

Що: Юлія Саніна зі спеціальною програмою Special Kiss здивує столичну сцену з улюбленими хітами The HARDKISS у новому звучанні! Поєднання м'якого звучання рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духових інструментів та неймовірного вокалу Юлії створять камерну лампову атмосферу.

Де: вулиця Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 6 червня, 19:00

Куди піти в Києві 7 червня: Чілдрен Кінофест

Що: Улюблений дитячий кінофестиваль Чілдрен Кінофест повертається! Цього року він проходитиме як онлайн, так і офлайн у кінотеатрах Києва, Львова, Вінниці, Житомира, Дніпра, Запоріжжя, Луцька, Одеси, Полтави, Хмельницького та Чернігова. На глядачів чекають нові стрічки з різних європейських країн, хіти попередніх років, ретроспективні покази та добірка фільмів-фіналістів щорічного Дитячого кіноконкурсу. Програму Чілдрен Кінофесту зможуть оцінити як діти, так і підлітки. Покази в кінотеатрах та онлайн будуть безплатними за умови попередньої реєстрації.

Де: вулиця Саксаганського, 6

Коли: 7 червня, 10:00-19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрутіші серіали цього червня. Ми розповідали "Аколіт" з далекої-далекої Галактики, модний "Кайзер Карл", "Кокаїновий готель" та інші новинки кіно.