Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 8 та 9 червня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Афіша цікавих подій в Києві, фото
Фото: pixabay.com

Про найцікавіші події, що відбудуться в столиці на вихідних, читайте тут!

Зустрічаємо перші червневі вихідні! Редакція Хочу! зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 8 та 9 червня в Києві — вже в нашому матеріалі!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 8 та 9 червня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Благодійний архівний сейл на терасі Smartass Kitchen & Bar

8 та 9 червня на терасі Smartass Kitchen & Bar відбудеться Благодійний архівний сейл. Виручені кошти спрямують на закупівлю тактичної медицини для наших воїнів. На сейлі ви зможете знайти речі від Kate Kuzmenko, Анни Шаш, Ганни Осмехіної, Влада Іваненка й інших. Не обійдеться і без квітів, спілкування, музики та пуншу!

  • Де? Жилянська вулиця, 41а, Київ

  • Коли? 8-9 червня, 10:00-18:00

Fancon

Вже на цих вихідних в Києві вперше відбудеться фестиваль Fancon. Тут ви зможете знайти відео- та комп’ютерні ігри, настільні та настільні рольові ігри, книги, комікси, побачити блогерів України та сотні яскравих костюмів та образів, завітати на ярмарок, фудкорт та фотозону… А ще в рамках фестивалю відбудеться презентації від розробників ігор, новинки від видавництв, зустрічі з українськими та світовими авторами фентезі.

  • Де? Броварський проспект, 15

  • Коли? 8-9 червня, 12:00-21:00

Благодійний Кураж

Перший Благодійний Кураж пройде вже на цих вихідних. У фокусі невичерпна тема — поєднання українського сучасного з українським традиційним. Тут ви зможете не тільки гарно провести час, а й дізнатись щось нове. А ще організатори повертають зіркову барахолку, де продавці: музичні артисти, митці, актори та інфлюєнсери продаватимуть особливе за донати!

  • Де? вулиця Межигірська, 82

  • Коли? 8-9 червня, 11:00-22:00

Концерти симфонічної музики просто неба

Запрошуємо вас насолодитись класичною музикою, джазом та улюбленими композиціями просто неба. Не пропустіть!

  • Де? Спортивна площа, 1a / Дніпровська набережна, 12

  • Коли? 8-9 червня, 19:00

Концерт Latexfauna

Улюблені хіти, атмосфера свободи та час, коли можна забути про все. Додайте до списку планів на вихідні — концерт Latexfauna.

  • Де? 9 червня, 19:00

  • Коли? Паркова дорога, 4

Концерт Юлії Саніної "Special Kiss"

Готові почути нові хіти та улюблені треки The HARDKISS в новому ніжно та м'якому звучанні? Вже цієї суботи Юлія Саніна подарує вам "Special Kiss" — акустичний концерт, який закохає вас у співачку по-новому.

  • Де? Алея Героїв Небесної Сотні, 1

  • Коли? 7 червня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрутіші серіали цього червня. Ми розповіли про "Аколіт" з далекої-далекої Галактики, модний "Кайзер Карл", "Кокаїновий готель" та ще багато цікавих новинок кіно.