Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 10 по 14 червня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Куди піти в Києві, фото
Фото: instagram.com/zaiarnyi_pasha/

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 10 по 14 червня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 10 по 14 червня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 10 червня: презентація роману "Катананхе" Софії Андрухович

Розпочнімо тиждень з презентації нового роману однієї з найзнаковіших українських письменниць сучасності. В Театрі на Подолі Софія Андрухович розповість про задум та історію написання цієї роботи, а також поділиться своїми подальшими творчими планами.

ДЕ? Андріївський узвіз, 20

КОЛИ? 10 червня, 19:00

Куди піти в Києві 11 червня: Чілдрен Кінофест

Улюблений дитячий кінофестиваль триває. Тож, не гайте часу та ведіть малюків насолоджуватись найкращими мультфільмами. На вас чекають нові стрічки з різних європейських країн, хіти попередніх років, ретроспективні покази та добірка фільмів-фіналістів щорічного Дитячого кіноконкурсу.

ДЕ? вулиця Саксаганського, 6

КОЛИ? 11 червня, 10:00-19:00

Куди піти в Києві 12 червня: вистава "Твій хтось"

Автобіографічна вистава "Твій хтось" створена на основі щоденників, листів та художніх творів Лесі Українки, яка є одним зі стовпів української літератури. У середу вам покажуть іншу Лесю — не та, що була під палітуркою, а справжню жінку — цікаву, сильну, сміливу та незламну.

ДЕ? вулиця Немировича-Данченка, 5

КОЛИ? 12 червня, 18:30

Куди піти в Києві 13 червня: фестиваль Soundtrack: Ukraine

Фестиваль Soundtrack: Ukraine, фото
Фото: zhovten-kino.kyiv.ua

Фестиваль музики українського кіно було започатковано у 2024 році в Києві. Він поєднує ігрові, документальні та анімаційні фільми, а ще звертає увагу на музику. Це не просто подія, а платформа для діалогу про зв’язок музики, часу, прогресу та влади. Він є форумом для дослідження українських композиторів, розуміння їхнього потенціалу та здатності змінювати світ.

ДЕ? вулиця Костянтинівська, 26

КОЛИ? 13 червня, 13:00-21:00

Куди піти в Києві 14 червня: концерт Тіни Кароль

Концерти Тіни Кароль завжди вирізняються стилем та масштабністю. Цього року співачка представила новий альбом "Троянди", який поєднує патріотичні та мотиваційні пісні з романтичними баладами. І вона вже з нетерпінням чекає на зустріч з вами цієї п’ятниці!

ДЕ? вулиця Виноградна, 2

КОЛИ? 14 червня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрутіші серіали цього червня. Ми розповіли про "Аколіт" з далекої-далекої Галактики, модний "Кайзер Карл", "Кокаїновий готель" та ще багато цікавих новинок кіно.