Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 17 по 21 червня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: instagram.com/zaiarnyi_pasha/

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 17 по 21 червня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 17 по 21 червня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 17 червня: вистава № 13

Вистава № 13, фото
Фото: lesyatheatre.com.ua

Вистава № 13 — це комедійна історія, яка вже роками приносить глядачам лише позитивні емоції. За сюжетом дуже цікаво спостерігати, адже ніколи не знаєш, який черговий сюрприз підкине героям доля. Саме з такої ноти варто починати робочий тиждень!

ДЕ? вулиця Богдана Хмельницького, 5

КОЛИ? 17 червня, 18:00

Куди піти в Києві 18 червня: концерт Один в каное

Готуйтесь провести вечір в казковій атмосфері з гарною музикою та улюбленими хітами. А ще разом з гуртом Один в каное ви матимете змогу зможете доєднатись до збору на катери для Головного управління розвідки Міністерства оборони України

ДЕ? вулиця Алея Героїв Небесної Сотні, 1

КОЛИ? 18 червня, 18:30

Куди піти в Києві 18-19 червня: премʼєра вистави “Венера в хутрі”

Премʼєра вистави “Венера в хутрі”
Фото: пресслужба

Уявіть, ви ставите скандальний роман Л.Захер-Мазоха ”Венера в хутрі” та шукаєте акторку на головну роль: інтелігенту, аристократичну, сексуальну. Раптом на кастинг приходить вкрай неохайна жінка, що розмовляє суржиком та стверджує, що ідеально підходить на роль.
І ви чомусь погоджуєтесь…

Київський Архетепичний Театр запрошує Вас відволіктись від новин, вимкнути телефон та зануритися у таємничий світ вистави, де разом з героями можна пережити справжні пристрасті, роздивитись межу між владою та коханням, відчути власні бажання та побачити себе справжнього.

Обережно! Ця вистава змінила життя та погляди тих, хто працював над нею. Великий шанс, що глядачів також чекають невідворотні зміни.

Де? Київський академічний театр юного глядача на Липках (Липська 15/17)

Коли? 18 та 19 червня, 18:30

Куди піти в Києві 19 червня: Наталія Могилевська "Я вдома"

Це, напевно, одна з найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської, яка вже кілька місяців доводить глядачів до сліз та мурах по шкірі. Тут кожен зможе відпустити свої емоції та знову воскресити в серці віру у світле, добре та Перемогу!

ДЕ? вулиця Січових Стрільців, 1-5

КОЛИ? 19 червня, 19:00

Куди піти в Києві 20 червня: вистава "Сальвадор вам в поміч, або ліжко на трьох"

Вистава Сальвадор вам в поміч, або ліжко на трьох, фото
Фото: kyiv.karabas.com

"Сальвадор вам в поміч, або ліжко на трьох" — неймовірна комедія, яка потішить вас чудовим гумором та захопливим сюжетом. Історія розповідає про спокусливу журналістку, у яку закохується поважний політик, сильно старший за неї. Але йому не вистачає чоловічих чарів, щоб підкорити серце примхливої жінки. Та на поміч йому прийде друг — драматург П'єтро, який вигадує цікаву авантюру, яка, звісно, вийде з-під контролю.

ДЕ? вулиця Бориса Грінченка, 7

КОЛИ? 20 червня, 18:00

Куди піти в Києві 21 червня: ювілейний фестиваль 20 років "Країна мрій"

Фестиваль Країна мрій, фото
Фото: kyivmaps.com

Жива музика, творчі майстерні, танці, співи, розваги, ярмарок та смаколики… Це все чекає вас на ювілейному фестивалі "Країна мрій". Не пропустіть!

ДЕ? вулиця Тимірязєвська, 1

КОЛИ? 21 червня, 12:00-21:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрутіші серіали цього червня . Ми розповіли про "Аколіт" з далекої-далекої Галактики, модний "Кайзер Карл", "Кокаїновий готель" та ще багато цікавих новинок кіно.