Оце так новина! Євген Кот та Євген Тріплов приєднались до роботи над нацвідбором на Дитяче Євробачення-2024

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євген Кот та Євген Тріплов стали членами команди нацвідбору на Дитяче Євробачення-2024
Євген Кот та Євген Тріплов працюватимуть над нацвідбором на Дитяче Євробачення-2024. Фото: instagram.com/suspilne.media/

Відомий хореограф та музичний продюсер будуть працювати над дитячим шоу

Режисер Євген Кот, який нещодавно розповів про останні приготування до пологів коханої дружини, та автор пісень Євген Тріплов приєдналися до команди національного відбору на Дитяче Євробачення-2024. Детальніше про це читайте далі на Хочу!

Схоже, цьогорічний нацвідбір на Дитяче Євробачення-2024 буде захопливим, адже одразу двоє зіркових та дуже талановитих Євгенів стали членами команди цього проєкти. Про це стало відомо під час зустрічі з представниками Суспільного Мовлення та командою відбору в "Медіацентрі Україна — Укрінформ" у Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Євген Кот буде режисером і креативним продюсером національного відбору. Відомий хореограф та режисер-постановник відповідатиме за візуальну складову, працюватиме над загальною концепцією шоу та постановками, які глядачі будуть бачити на ТВ.

Нацвідбір — це для мене новий цікавий проєкт, в якому я можу і проявити свою творчість, і допомогти талановитим дітям максимально проявити себе в такий складний час,
— ділиться Кот.

А ось Євген Тріплов буде працювати над тим, щоб пісні для дітей були не гіршими, ніж на "дорослому" конкурсі. Відомий музичний продюсер за свою кар'єру писав музику для багатьох українських артистів, таких як Тіна Кароль, MONATIK, ZLATA OGNEVICH, Wellboy, Анна Трінчер та інших. Разом зі Світланою Тарабаровою він творитиме пісні для шести фіналістів нацвідбору на Дитяче Євробачення-2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А більше про Дитяче Євробачення-2024 читайте в цьому матеріалі . Дізнайтесь, яка країна прийматиме конкурсантів цьогоріч та коли пройде фінал конкурсу!