Без Вєрки Сердючки, проте з Дорофєєвою! Стало відомо імʼя нового хедлайнера ATLAS UNITED 2024

Новини культури
512
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва виступить на Атас 2024
Надя Дорофєєва. Фото: пресслужба (автор - Аліна Персик)

Все ближче до початку фесту, тому все більше цікавих деталей розсекречують організатори

Найпопулярніша співачка сучасної української попсцени вийде на сцену найбільшого музичного фестивалю країни, який відбудеться на території ТРЦ Blockbuster Mall з 12 по 14 липня. Виступ Наді Дорофєєвої запланований на 14 липня, в останній день ATLAS UNITED 2024

DOROFEEVA разом із десятками найвідоміших українських та закордонних артистів долучиться до однієї із найочікуваніших культурних подій року ATLAS UNITED 2024. Артистка відчуває гордість, що зможе приєднатися до великого благодійного збору у 100 млн гривень на військові потреби власної країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім DOROFEEVA на шести сценах ATLAS UNITED 2024 з'являться понад 70 популярних артистів серед яких: WITHIN TEMPTATION, БУМБОКС, АРТЕМ ПИВОВАРОВ, ONUKA, ЖАДАН І СОБАКИ, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, DANTES, КУРГАН & AGREGAT, ДРУГА РІКА, LATEXFAUNA, MÉLOVIN та багато інших. Варто зазначити, що раніше серед цього списку була ще й Вєрка Сердючка. Проте саме її замінить Надя Дорофєєва, адже стало відомо, що VERKA SERDUCHKA & BAND не вистигають підкотувати нову україномовну програму для сцени Атласу.

Я дуже сумувала за ATLAS, але цього разу це зовсім інший ATLAS — не той, до якого ми всі звикли… Головною метою цьогорічного фесту стане мегазбір, і для мене за честь до нього приєднатися. Тож єднаймося, слухаємо українську музику та спільно допомагаємо,
— закликала співачка.

Дві великі сцени ATLAS UNITED 2024 будуть розташовані на території наземного паркінгу ТРЦ Blockbuster Mall. Три сцени — на території торговельного центру, і ще один майданчик у самому ТРЦ. Ще одна сцена Shelter Stage буде у підземному паркінгу. Якщо під час заходу спрацює повітряна тривога, то слідуючи евакуаційному плану організаторів, відвідувачів фестивалю проведуть до підземного паркінгу, де вони продовжать слухати музику, адже там теж буде сцена. 

15% з вартості кожного квитка, які ексклюзивно можна придбати через застосунок monobank, перераховуватимуть на придбання роботизованих платформ через UNITED24 та забезпечення Збройних сил України дронами, зокрема на харківському напрямку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зірка металу, вокалістка Within Temptation, вперше виконає пісні культового гурту в унікальному форматі на ATLAS UNITED 2024. Виконавиця Шарон ден Адель повертається в Україну .