Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 29 та 30 червня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Про найцікавіші події, що відбудуться в столиці на вихідних, читайте тут!

Проводжаємо останні червневі вихідні! Редакція Хочу! зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 29 та 30 червня в Києві — вже в нашому матеріалі!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 29 та 30 червня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Етномаркет

Починаємо наш тур вихідними з місця, де зберуться майже дві сотні українських брендів! Тут ви зможете знайти вишиті сорочки та одяг з натуральних тканин, керамічний посуд та дерев’яне кухонне приладдя, аксесуари та декор з природних матеріалів, традиційні та сучасні прикраси у стилі етно та інші речі, які ще більше закохають вас в усе українське.

ДЕ? вулиця Десятинна, 12

КОЛИ? 29-30 червня, 10:00-20:00

Концерти симфонічної музики під відкритим небом

Ще одна подія, яку точно варто відвідати на вихідних у столиці — концерт симфонічної музики просто неба. Насолодіться популярною музикою в симфонічній обробці та класичними композиціями, які торкаються найприхованіших струн душі…

ДЕ? Спортивна площа, 1a

КОЛИ? 29 червня, 19:00

Фестиваль "Протасів Яр"

У Києві вдруге відбудеться фестиваль "Протасів Яр". Основна мета заходу — це популяризація сучасного і традиційного мистецтва, української історії, правозахисних ініціатив і вшанування пам’яті про Романа Ратушного, громадського активіста і розвідника 93-ї бригади "Холодний яр", який й започаткував цю подію.

ДЕ? Протасів Яр

КОЛИ? 29 червня, 11:00-20:00

Концерт Green Grey

Легендарний київський рок-гурт Green Grey — єдині з України, хто отримав дві нагороди MTV. Вони відсвяткують свій 30-річний ювілей вдома, на схилах Дніпра. Улюблені пісні, не просто перекладені, а переосмислені, та той самий драйв, яким Green Grey завжди захоплювали своїх фанатів… Це важко пропустити!

ДЕ? вулиця Паркова дорога, 4

КОЛИ? 30 червня, 19:00

Вистава "Легенди Києва"

Вистава Легенди Києва, фото
Фото: соцмережі

Ця вистава присвячена столиці України — Києву, а також його жителям та гостям. "Легенди Києва" сповнені любов’ю до рідного міста, поєднують історичні факти та фантастичні вигадки — це історія, яка з'єднає знайомі місця та імена новими зв'язками. Вистава оживить історичні постаті та проведе захопливу екскурсію крізь часи

ДЕ? Броварський проспект, 25,

КОЛИ? 30 червня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрутіші серіали цього червня. Ми розповіли про "Аколіт" з далекої-далекої Галактики, модний "Кайзер Карл", "Кокаїновий готель" та ще багато цікавих новинок кіно.