Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 1 по 5 липня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 1 по 5 липня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 1 по 5 липня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 1 липня: звукотерапія "Музика зцілює"

Це гарна нагода почати робочий тиждень на легкій та спокійній ноті. Щопонеділка на території ТЦ Gorodok Gallery відбуваються сеанси звукотерапії, які допомагають боротися зі стресовим навантаженням та покращувати свій внутрішній стан.

ДЕ? проспект Степана Бандери, 23

КОЛИ? 1 липня, 19:00

Куди піти в Києві 2 липня: відкриття 6 басейнів в Сімейному Екопарку Ясногородка

Літо — це час відпочинку біля води. А вже цього тижня в Сімейному Екопарку Ясногородка відкриється 6 новеньких басейнів. Уявляєте, який це кайф? А ще тут є зоопарк та страусова ферма, дитячий парк розваг, власна виноробня та дегустації, ресторан Ferma та глемпінг!

ДЕ? вулиця Підлісна, 32, с. Ясногородка

КОЛИ? 1-5 липня, 9:00-21:00

Куди піти в Києві 3 липня: III Business & Legal Infrastructure Forum

Куди піти в Києві 3 липня, фото
Фото: facebook.com/YurPractika

Середа — маленька п’ятниця, але її радимо цього разу присвятити самоосвіті та розвитку. На цьому форму будуть обговорювати інфраструктурні виклики України, захист та відновлення інфраструктури, інвестиційні можливості.

ДЕ? Бульвар Т. Шевченка 5-7

КОЛИ? 3 липня, 9:30-16:00

Куди піти в Києві 4 липня: концерт Максима Бородіна

Максим Бородін запрошує вас на свій незабутній концерт. Насолодіться найкращими хітами романтика, який створює музику про справжнє кохання!

ДЕ? вулиця Симона Петлюри, 4

КОЛИ? 4 липня, 18:30-21:00

Куди піти в Києві 5 липня: фестиваль Покоління

Це місце для людей різного віку, але зі спільним бажанням класно відпочити під хіти 90-х та нульових. Вас чекають треки зі шкільних дискачів, круті фотозони, місця, де можна смачненько перекусити та комфортні зони для відпочинку!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 5 липня, 16:00-23:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть головні фільми липня . Нарешті побачимо на великих екранах нового "Дедпула" та ураганний блокбастер "Смерчі" з бюджетом в $200 млн!