Фестиваль ATLAS UNITED 2024 переноситься через масовані атаки по Україні

Новини культури
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

ATLAS UNITED 2024 переноситься через обстріли
ATLAS UNITED 2024. Фото: пресслужба

Найбільший музичний фестиваль країни відбуватиметься з 19 по 21 липня. Квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними

У зв'язку з нещодавніми масованими терористичними обстрілами українських міст організатори ATLAS UNITED 2024 змінили дати проведення заходу, який мав відбутися 12-14 липня. Фестиваль, на сценах якого з'являться понад 70 топових артистів, відбудеться з 19-21 липня. Мета найбільшої музичної події залишилась незмінною — грандіозний благодійний збір для військових.

Організатори зазначають, що бажають максимально протидіяти ворогу, тому пропонують конвертувати злість на донати! 100% від продажу квитків за 9 липня буде спрямовано на придбання наземних і повітряних дронів для ЗСУ. Також в охочих є окрема можливість підтримати збір, задонативши на банку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також зазначимо, що внаслідок ракетної атаки на Київ 8 липня було зруйноване одне з відділень дитячої лікарні”Охматдит”. Організатори фестивалю разом із благодійним фондом Good Donations продовжують збір на потреби медичного закладу. Тому, кожен може долучитися до доброї справи. Окрім цього від обстрілу постраждала клініка медичного партнера ATLAS UNITED 2024 — ADONIS. На жаль, є загиблі.

Музичний фестиваль ATLAS цього року зусиллями тисяч глядачів, артистів та представників бізнесу планує зібрати 100 мільйонів гривень. Половину коштів буде спрямовано на закупівлю роботів через платформу UNITED24, решту — на забезпечення дронами ЗСУ: Харківщину, Донецький, Запорізький напрямок і всі найгарячіші точки України, а також тисячі дронів для перевезення провізії та боєприпасів, медичної евакуації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що спочатку в лайнапі ATLAS UNITED спочатку була Вєрка Сердючка. Проте нещодавно стало відомо, що глядачі не побачать бенд виконавиці на сцені фестивалю, а замість них виступить Надя Дорофєєва.