Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 липня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: freepik.com

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 22 по 26 липня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 22 по 26 липня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 22 липня: виставка "Пікове навантаження"

Через постійний терор росіян зараз українці залишились без електроенергії, а часом й без доступу до мобільного зв’язку та інтернету. Це торкнулось всієї країни, змусивши кожного з нас переформатувати своє життя. Ці реалії та рефлексії на їх тему проілюстрували українські творці в серії робіт "Пікове навантаження".

ДЕ? вулиця Володимирська, 5

КОЛИ? 22 липня, 11:00-19:00

Куди піти в Києві 23 липня: малювання епоксидною смолою (Resin Art)

Одна з найчарівніших і найживіших сучасних технік малювання. Повна відсутність рамок та того, як треба робити. Хотіли спробувати себе в художній справі? Ловіть цю можливість за хвіст!

ДЕ? Артстудія "ТВОРЧІ", офіс 3

КОЛИ? 23 липня, 18:00

Куди піти в Києві 24 липня: виставка Музею воєнного дитинства "Вийти з тіні”

Музей воєнного дитинства запрошує на виставку в Києві про життя дітей під час російського вторгнення в Україну. В центрі виставки — множинність досвідів, що ми проживаємо під час війни. Це простір про спокійне та чутливе споглядання і поважне сприйняття досвіду інших.

ДЕ? бульвар Шевченка, 12

КОЛИ? 24 липня, 10:00-18:00

Куди піти в Києві 25 липня: TechFin Expert Summit

Вже вдруге в Україні пройде конференція TechFin Expert Summit. Тут будуть говорити про віртуальні активи, кібербезпеку, AI-інструменти для фінтеху, платіжні тренди та інші актуальні питання.

ДЕ? вулиця Дорогожицька, 3

КОЛИ? 25 липня, 09:00-21:00

Куди піти в Києві 26 липня: концерт Tember Blanche

П’ятниця — чудовий час розслабитись та видихнути. А вас вже чекає лампова тусовка під мегажиттєві пісні про любов, життя та все, що близько кожному.

ДЕ? проспект, Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 26 липня, 18:00-20:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть головні фільми липня. Нарешті побачимо на великих екранах нового "Дедпула" та ураганний блокбастер "Смерчі" з бюджетом в $200 млн!