Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 липня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: instagram.com/zaiarnyi_pasha/

Про найцікавіші події, що відбудуться в столиці на вихідних, читайте тут!

Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 27 та 28 липня в Києві — вже в нашому матеріалі!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 27 та 28 липня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Маркет "Літня оселя"

Почати вихідні рекомендуємо з маркету "Літня оселя". Тут ви можете придбати посуд, кераміку, текстиль, свічки, предмети декору, аромати для дому, книжки, іграшки, їжу, косметику та ще чимало цікавинок.

ДЕ? вулиця Десятинна, 12

КОЛИ? 27-28 липня, 10:00-20:00

Wizard Day

Не знаєте, куди піти з дітками на вихідних в столиці? Запрошуємо вас до школи чарівників! Цей захід особливо сподобається фанатам Гаррі Поттера та усім, хто любить магію!

ДЕ? вулиця Жилянська, 97

КОЛИ? 27 липня, 11:00

Фестиваль "Вулична Їжа"

А ця подія прийдеться до душі тим, хто любить смачненько поїсти! Тут ви зможете спробувати найрізноманітніші страви кухонь світу, зустріти улюблені українські бренди, а ще насолодитись крутою музикою.

ДЕ? вулиця Якова Гніздовського, 1а

КОЛИ? 27 липня, 9:00

Концерт Fairmont Classic

Музика, музика… Це теж чудова можливість гарно провести час! Запрошуємо вас вирушити в захопливу музичну подорож, відвідавши концерт Fairmont Classic, присвячений двом сучасним маестро — Людовіко Ейнауді та Янну Тірсену.

ДЕ? вулиця Набережно-Хрещатицька, 1

КОЛИ? 28 липня, 17:00

Сергій Бабкін — концерт

Сергій Бабкін повертається в Київ з програмою найкращих пісень за свою більш ніж двадцятирічну кар’єру. Фани, ви готові до цього?!

ДЕ? вулиця Паркова дорога, 4

КОЛИ? 28 липня, 19:00

Саша Чемеров — концерт

І ще один концерт, який важко пропустити! Відомий український музикант, композитор та співзасновник "Культурного десанту" потішить прихильників своїми найкращими піснями.

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 28 липня 17:00-20:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть головні фільми липня. Нарешті побачимо на великих екранах нового "Дедпула" та ураганний блокбастер "Смерчі" з бюджетом в $200 млн.