Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 2 по 6 вересня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Афіша цікавих події в Києві. Фото: pexels.com

Починаємо новий місяць яскраво та цікаво

Ось й настала осінь. Це затишний та розмірений сезон, коли домівку покидати хочеться набагато рідше. Але поки цей місяць тішить нас теплим сонечком, радимо вам дізнатись, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижні з 2 по 6 вересня!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 2 по 6 вересня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 2 вересня: концерт НЕ [Романтика]

Готові до літературного вибуху? МУР запрошує вас на неймовірний рейв, де класична поезія оживе в сучасних ритмах! Почуєте легендарні композиції з "Ти [Романтика]" в новому звучанні та насолодитесь віршами найкращих українських поетів.

ДЕ? вулиця Шота Руставелі, 16А

КОЛИ? 2 вересня, 18:30

Куди піти в Києві 3 вересня: виставка військових замальовок "На згадку про нас"

У галереї розгорнувся візуальний щоденник війни, де близько півсотні графічних робіт складають потужний репортаж про сьогодення. Художник, ніби кореспондент на передовій, фіксує швидкоплинні миті війни: від розбитих будівель, що мовчать про втрачені життя, до деталізованих ескізів військового побуту, які нагадують інструкції виживання. Особливу увагу приділено людям — воїнам, чиє життя зведено до простих, але виразних елементів: окопів, зброї, порятунку поранених.

ДЕ? вулиця Липська, 16

КОЛИ? 3 вересня, 11:00-18:00

Куди піти в Києві 4 вересня: Linoleum Animation Festival 2024

Готові зануритися у світ фантазії та інновацій? З 4 по 8 вересня на фестивалі Linoleum вас чекає понад 250 анімаційних шедеврів, які змусять посміхнутися, замислитися і навіть пролити сльозу. Відкрийте для себе нові горизонти анімації та ігрової індустрії.

ДЕ? вулиця Дорогожицька, 3

КОЛИ? 4 вересня, 16:00-22:30

Куди піти в Києві 5 вересня: Kyivbookfest

KyivBookFest запрошує на масштабне книжкове свято! Вас чекає книжкова виставка з безплатним входом, де можна придбати книги улюблених видавництв, а також галузевий форум із зустрічами з авторами, дискусіями та презентаціями.

ДЕ? проспект Степана Бандери 23, ТЦ Gorodok Gallery, 3 поверх

КОЛИ? 5 вересня 10:00-21:00

Куди піти в Києві 6 вересня: концерт Cheev

Cheev (справжнє ім'я Влад Чижиков) — яскравий представник нової хвилі музикантів, автор популярних треків, які ви, без сумніву, чули на різних платформах у соцмережах. Його музика — це не просто мелодії, а справжні історії, що народжуються в глибині душі!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 6 вересня, 18:00-21:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо цього тижня вам хочеться заховатись у квартирі та насолодитись крутим кіно, не пропустіть найкращі фільми вересня. Цього місяця на нас чекає нова страшна казка Тіма Бертона, дивний шедевр Копполи та перезавантаження "Геллбоя".