Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 14 та 15 вересня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: pexels.com

Афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці вже в нашому матеріалі

Вихідні вже майже тут, тому публікуємо для вас добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 14 та 15 вересня. Плануйте свій час разом з нами!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 14 та 15 вересня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нові колекції Всі. Свої

Вже 14-15 вересня осінь запанує на Десятинній, 12. Тож, запрошуємо вас на перший маркет нового сезону — "Нові колекції". Тут ви зможете обрати вбрання для довгих прогулянок під осіннім листям і дощем, знайти зручні светри та кардигани, приміряти куртки, жакети та плащі, а ще придивитись собі чимало сезонного декору для дому!

ДЕ? 14-15 вересня, 10:00-20:00

КОЛИ? вулиця Десятинна, 12

Танцювальна вистава "Один на Один"

Танцювальна вистава Один на Один в Києві, фото
Танцювальна вистава "Один на Один". Фото: instagram.com/one.vs.one.perform

Цієї суботи в Палаці культури КПІ ім. Ігоря Сікорського покажуть танцювальну виставу "Один на Один". Ця постановка поєднає вуличні стилі танцю з глибокими соціальними сенсами й розкриє теми вибору та протистояння. Сама сцена поділиться на дві частини, символізуючи два можливих напрямки. В основні роботи закладені життєві ситуації та питання, які наздоганяють кожного з нас сьогодні.

ДЕ? проспект Берестейський, 37

КОЛИ? 14 вересня 18:00

Caribbean club disco party

Фірмові вечірки Caribbean Club повертаються! Вас чекає мікс найкращих пісень, захоплива атмосфера, нестримні танці та смачні коктейлі!

ДЕ? вулиця Симона Петлюри, 4

КОЛИ? 14 вересня 18:30

Український Свобідний Кінофестиваль "ZMINA"

ZMINA — це українське слово, яке одночасно означає "зміна" і "знімальний день". На вас чекає насичена дводенна програма з показом фільмів, які відображають ідеї політичної, економічної та індивідуальної свободи, а також обговореннями на тему приватної кіноіндустрії, освіти в кіно та роботи кіностудій разом із відомими режисерами, кінокритиками та акторами.

ДЕ? вулиця Саксаганського, 6

КОЛИ? 14-15 вересня, 10:00-21:00

Свято сімейного виноробу в Ясногородці!

Щорічний винний фестиваль — це свято осіннього врожаю, родинних цінностей і чарівної Ясногородки! Тут ви зможете потовкти виноград ногами, насолодитись живою музикою, сімейними естафетами та, звісно, смачним вином.

ДЕ? вулиця Підлісна, 32, (село Ясногородка)

КОЛИ? 15 вересня 12:00-19:00

Вечір симфонічної музики від Fairmont Classic

Пропонуємо вам зануритися в музичний світ сучасного іспанського композитора Адріана Беренгера. Музиканти з Kyiv Mozart Orchestra підготували програму, що включає найкращі твори цього автора. Казковий настрій гарантований!

ДЕ? вулиця Набережно Хрещатицька, 1

КОЛИ? 15 вересня, 16:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі фільми вересня. На нас чекає нова страшна казка Тіма Бертона, дивний шедевр Копполи та перезавантаження "Геллбоя".