Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 16 по 20 вересня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Парк КПІ в Києві, фото
Афіша подій в Києві. Фото: pexels.com

Розповідаємо про цікаві події та локації в столиці

Ось й настала осінь. Це затишний та розмірений сезон, коли домівку покидати хочеться набагато рідше. Але поки цей місяць тішить нас теплим сонечком, радимо вам дізнатись, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижні з 16 по 20 вересня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 16 по 20 вересня у Києві!

Куди піти в Києві 16 вересня: легендарний рок на даху ЦУМ

Related video

Починаємо тиждень з британських рок-балад на даху ЦУМу. Красивий захід сонця, хіти Queen, The Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Rolling Stones та інших відомих гуртів, а ще просто неймовірна атмосфера осінньої казки. Не пропустіть!

ДЕ? вул. Хрещатик, 38

КОЛИ? 16 вересня 19:00

Куди піти в Києві 17 вересня: конференція Young Chefs

Young Chefs — подія, що об'єднає професіоналів гастроіндустрії, початківців-кухарів та всіх гурманів. Тут будуть говорити про їжу, готувати її та, звичайно, куштувати. А також обмінюватись досвідом, знаннями й усім, чим захочеться.

ДЕ? Паркова дорога, 16a

КОЛИ? 17 вересня 08:30-19:10

Куди піти в Києві 18 вересня: майстер-клас з кавового живопису

Люди по всьому світу настільки захопилися кавою, що вигадали coffee-art і почали використовувати її для створення малюнків! Це сучасний художній напрямок, де для створення монохромних картин застосовують каву, какао та корицю замість звичних фарб. Цей вид мистецтва набирає все більше популярності. Уявіть, як чудово: заварити чашечку ароматної кави, але замість того, щоб пити її, взяти пензлик і створити справжній шедевр на папері. ;)

ДЕ? вул. Бастіонна, 5А

КОЛИ? 18 вересня 12:00

Куди піти в Києві 19 вересня: концерт Dantes

Хіба можна пропустити концерт Володимира Дантеса? Вже 19 вересня співак виступить на відкритій сцені зі своїми хітами, які прихильники знають напам’ять. Приходьте, щоб співати й танцювати — вечір обіцяє бути незабутнім!

ДЕ? просп. Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 19 вересня 18:00

Куди піти в Києві 20 вересня: концерт Тонка

Тонка — київський проєкт у стилі intelligent-pop, учасниками якого є вокалістка Олена Карась, саундпродюсер Ярослав Татарченко та ударник Олександр Явдик. У своїй музиці вони майстерно поєднують сміливі звукові експерименти з глибоким вокалом і емоційною лірикою. На V’YAVA Тонка презентує акустичну програму у розширеному складі. Це буде казково!

ДЕ? просп. Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 20 вересня 18:00

А на випадок, якщо ви хочете посидіти вдома, радимо переглянути нашу статтю найкращі фільми вересня. Цього місяця на нас чекає багато цікавих новинок кіно!