Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 21 та 22 вересня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Казковий осінній Київ. Фото: pexels.com

Афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці вже в нашому матеріалі

Вихідні вже майже тут, тому публікуємо для вас добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 21 та 22 вересня. Плануйте свій час разом з нами!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 21 та 22 вересня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Фестиваль "Вулична Їжа: Kyiv Coffee Fest"

Культура вуличної їжі в Україні стрімко розвивається. Незважаючи на всі виклики, люди все ще люблять насолоджуватися смачними стравами та напоями. Тому з кожним роком з'являється все більше подій, де можна продегустувати та оцінити різноманіття смаків. "Вулична Їжа: Kyiv Coffee Fest" – справжній рай для любителів кави, подія, яку не варто пропускати!

ДЕ? вул. Якова Гніздовського, 1а

КОЛИ? 21-22 вересня, 12:00-20:00

День Народження Gorodok Gallery разом з Kazka

21 вересня святкує свій 21-й День Народження і запрошує всіх охочих долучитися до урочистостей. Разом із гуртом KAZKA ви зможете насолодитися святом і взяти участь у зборі коштів на ендопротезування для ветеранів бойових дій та постраждалих українців. На гостей чекає насичена програма з розвагами, розіграшами подарунків, цікавими активностями і сюрпризами для всієї родини.

ДЕ? просп. Степана Бандери, 23

КОЛИ? 21 вересня, 14:00

Циркова програма "Сферикс"

Стартував 64-й цирковий сезон! На вас чекають дивовижні виступи майстерних еквілібристів та головний номер шоу — захопливе колесо Мужності, яке перенесе вас у чарівний світ сучасного цирку Сферикс.

ДЕ? площа Перемоги, 2

КОЛИ? 21 вересня, 14:00

Ukrainian Hobbit Day

Щороку 22 вересня шанувальники світу Дж. Р. Р. Толкіна по всьому світу відзначають День Гобіта. Фестиваль Ukrainian Hobbit Day запрошує вас зануритися у магічний світ Середзем'я На вас чекає: навчання вітання гобітів з днем народження ельфійською мовою, веселі гобітські танці, дегустація смаколиків, приготованих кухарями з різних куточків Середзем'я, майстерні вироби місцевих ремісників, участь у захопливому квесті, повному несподіванок і, звісно, справжні гобітські настільні ігри!

ДЕ? Гідропарк, Київ

КОЛИ? 22 вересня, 11:00-20:00

Концерт ТНМК

Легендарний український гурт, що вже понад 25 років є справжнім лідером української хіп-хоп сцени, виступить у повному складі на домашній локації культурного простору V'YAVA, закриваючи літній сезон. На концерті пролунають нові треки з останнього альбому "ВАТРА black", які вже привернули увагу своїми щирими текстами та потужним звучанням.

ДЕ? просп. Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 22 вересня, 17:00

Фестиваль для дітей і підлітків "Різні разом"

Фестиваль для дітей та підлітків "Різні разом" — це щорічний проєкт Мистецького арсеналу, присвячений дослідженню різноманітних досвідів та людей через взаємодію, пошук, гру і свободу вибору.

ДЕ? вул. Лаврська, 12, Київ

КОЛИ? 21-22 вересня, 10:00-19:00

Концерт Laliko

Осінь – це не лише час для меланхолії, а й чудова пора для теплих зустрічей, нових знайомств та, звісно, музики. Співачка Laliko запрошує вас на таку особливу подію – зустріч, побачення або концерт, що для кожного стане особливим за власними відчуттями.

ДЕ? вулиця Симона Петлюри, 4

КОЛИ? 22 вересня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі фільми вересня. На нас чекає нова страшна казка Тіма Бертона, дивний шедевр Копполи та перезавантаження "Геллбоя".