Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 23 по 27 вересня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Казковий осінній Київ. Фото: pexels.com

Розповідаємо про цікаві події та локації в столиці

Ось й настала осінь. Це затишний та розмірений сезон, коли домівку покидати хочеться набагато рідше. Але поки цей місяць тішить нас теплим сонечком, радимо вам дізнатись, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижні з 23 по 27 вересня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 23 по 27 вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 24 вересня: спектакль "Блискуча ідея"

Спектакль Блискуча ідея, фото
Спектакль "Блискуча ідея". Фото: lesyatheatre.com

Головне питання, що турбує героя — що робити, якщо його дівчина закохалася в іншого? Вихід є! Потрібно знайти двійника цього "іншого" і викликати у коханої відразу до нього. Досить геніальна ідея, чи не так? Більше про сюжет — ні слова, але можемо сказати, що вас чекає віртуозна гра акторів та вельми цікава історія. ;)

ДЕ? вул. Б. Хмельницького, 5

КОЛИ? 24 вересня 18:00

Куди піти в Києві 24 вересня: виставка "Іншими шляхами"

У великій залі галереї Imagine Point відбудеться виставка "Іншими шляхами". Художники Олеся Джураєва та Олексій Малих об'єднали свої роботи у спільній експозиції, продовжуючи розмову про важливі теми, розпочату під час участі у проєкті "Друге дихання землі". Вони прагнуть показати, як нові обставини спонукають до пошуку нових способів вираження та нової мови.

ДЕ? пр-т. Голосіївський, 86/1

КОЛИ? 25 вересня 12:00-19:00

Куди піти в Києві 26 вересня: Книжкова країна

Запрошуємо вас зустріти представників провідних українських видавництв, авторів, літературних критиків, блогерів, медійних зірок і запальних читачів на "Книжковій країні" на ВДНГ. З 26 по 29 вересня вас знову чекає великий книжковий ярмарок, можливість спілкуватися з авторами, брати участь у майстер-класах, слухати дискусії експертів, а також відвідувати освітні та ігрові зони. Проведіть чудовий день з друзями, родиною або насолоджуючись часом наодинці з улюбленими книгами. Ця подія буде цікава як завзятим читачам, так і новачкам у світі літератури.

ДЕ? просп. Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 26 вересня 12:00-20:00

Куди піти в Києві 27 вересня: Наталія Могилевська — концерт

Справжнє свято для всіх поціновувачів української музики! Одна з найулюбленіших співачок України Наталія Могилевська виступить у культурному просторі V’YAVA. Ви почуєте знакові хіти зірки та її нові пісні. Потужний голос, харизма та неймовірна атмосфера зроблять цей день прекрасним завершенням тижня!

ДЕ? просп. Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 27 вересня 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хочете посидіти вдома? Ми вас прекрасно розуміємо! Тож, радимо переглянути нашу статтю найкращі фільми вересня на цей випадок.