Оля Полякова дає одразу два благодійні концерти у Франції: дати й деталі події

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Оля Поялкова дасть два концерти у Франції 26 та 27 вересня - деталі
Оля Полякова. Фото: polyakovamusic / Instagram

Популярна українська співачка продовжує давати благодійні концерти - не тільки в Україні, а й далеко за її межами!

Одна з найяскравіших зірок українського шоубізу, королева ночі Оля Полякова, яка нещодавно анонсувала початок роботи над англомовним альбомом, збирається дати одразу два концерти у Франції. Обидва будуть благодійними.

На численні прохання шанувальників це будуть одразу два великих благодійних концерти у Норбонні (Франція). Артистка виступає зі своєю програмою “Все буде добре” в Narbonne Arena сьогодні, 26 вересня, та у п’ятницю, 27 вересня.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На концертах будуть присутні українські захисники, які наразі проходять реабілітацію за підтримки асоціації Narbonne Ukraine. Серед них — очільник підрозділу з мобільних вогневих груп в складі ППО 241 бригади ТрО Сморчков Олег та Баранов Віктор — командир роти 130 ОБТрО. А також добровольці Булгаков Сергій та Бондаренко Дмитро, який пережив російський полон, і Бузінський Олександр (позивний “Вітер”).

Організатором концерту виступила асоціація Narbonne Ukraine, яка щомісяця організовує гуманітарну допомогу та різні збори (продуктів, ліків, обладнання, транспортних засобів, іграшок тощо), а також благодійні збори та допомагає з житлом для біженців.

Оля Полякова представить шоу “Все буде добре”, яке зібрало десятки тисяч глядачів в Україні. Повністю україномовний репертуар складається з улюблених мільйонами хітів та нових пісень, які глибоко передають реалії сьогодення. Кадри війни та особисті історії захисників підсилюють атмосферу єдності 💙💛

Оля Полякова на великих благодійних концертах у Франції: де і коли вони заплановані
Концерти Олі Полякової у Франції. Фото: пресслужба

Організатори зауважують, що всі кошти від продажу квитків підуть на допомогу жертвам війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Макс Барських оголосив "Різдвяний Зорепад" у Палаці спорту. Коли відбудеться нове масштабне дійство, яке щоразу організовує для своїх шанувальників співак, дізнавайтеся на Hochu.ua прямо зараз!