Битва королев за мир: як українські красуні об’єдналися заради допомоги ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фінал конкурсу краси "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0" відбудеться у Києві 3 жовтня - деталі
"CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0". Фото: організатори

Що готує фінал "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0"

Вже цього четверга, 3 жовтня, у Києві, у п’ятизірковому готелі Fairmont Grand Hotel, відбудеться одна з наймасштабніших подій осені – фінал реаліті-шоу «Битва Королев» та конкурс краси «CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0». Цей захід організовує ГО «Асоціація Королев України» і його основна мета – зібрати кошти для придбання автомобіля для роти ударних безпілотних авіаційних комплексів легендарної 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша 💙💛

Унікальність конкурсу полягає в тому, що такого ще не було в Україні. Учасниці проєкту протягом 5 днів беруть участь у зйомках реаліті-шоу «Битва Королев» – від самого ранку і до вечора вони залучені до репетицій, лекцій, різних активностей та підготовки до фіналу. Кульмінацією цього насиченого процесу стане конкурс краси на гала-вечорі, де фіналістки продемонструють свої навички та досягнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Конкурс краси "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0": де і коли відбудеться фінал
Конкурс краси "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0". Фото: організатори

Учасниці конкурсу покажуть глядачам не тільки свою зовнішню красу, але й життєві досягнення, соціальну відповідальність та відданість благодійній справі. Подія збере відомих українських діячів культури, бізнесу та громадськості, які об’єднаються заради допомоги нашим військовим.

Організаторами події є Ірина Оськіна, голова ГО «Асоціація Королев України», громадська діячка та Олена Бринза, співзасновниця організації, рекордсменка України за кількістю титулів та ініціаторка соціальної акції проти насильства «Говорити, щоб жити».

Цей конкурс – не просто демонстрація краси та таланту, це заклик до об’єднання заради наших героїв. Кожен, хто бере участь у заході, робить внесок у нашу спільну перемогу. Краса дійсно може врятувати світ,
– зазначила Ірина Оськіна.

А Олена Бринза додає:

Ми пишаємося тим, що можемо допомогти нашим захисникам і робимо це вже вчетверте. Минулі акції були спрямовані на передачу тепловізорів, автомобілів, біноклів та іншого необхідного обладнання для 68-ї бригади імені Олекси Довбуша. Сьогодні ми продовжуємо цю благородну справу.

Цей захід є четвертою благодійною акцією від Асоціації королев України, і раніше організація вже передавала захисникам тепловізори, біноклі та інше обладнання для підтримки їх на передовій.

Фінал  реаліті-шоу “Битва Королев” та конкурсу краси "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0" - де і коли відбудеться захід
Фінал реаліті-шоу “Битва Королев” та конкурсу краси "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0". Фото: організатори

Додамо, що серед журі, артистів та почесних гостей на заході будуть присутні такі відомі українці, як: Дмитро Коляденко, Ірина та В’ячеслав Дюденко, Світлана Вольнова, Олег Пінчук, Марина Кінах, Павло та Марина Зіброви, Олексій Сагаловський, Ольга Вороніна, Влада Литовченко, Владлен Неклюдов, Елай Рокус, Мурат Налчаджиоглу, Юлія Шолудько, Анна Алхім, Олександр Вознюк, Олексій Тритенко, Дядя Жора, Ольга Богомолець, Євгенія Емеральд, Олександр Позняк та інші. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Катерина Білик стала Королевою України 2024. Що відомо про 28-річну красуню-модель, яка представить нашу країну на Miss Grand International — дізнавайтеся на HOCHU.ua!