Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 7 по 11 жовтня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Київ. Фото: pexels.com

Розповідаємо про цікаві події та локації в столиці

Осінь в самому розпалі. Та навіть якщо за вікном погана погода — це зовсім не привід сидіти вдома й пропускати це цікаве життя. Готуйте парасольки, бо ми зібрали для вас список подій, які точно варто відвідати цього тижня в столиці. Про те, куди піти в Києві з 7 по 11 жовтня, читайте далі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 7 по 11 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 7 жовтня: парк Тролів

На початку тижня в столиці відкрилась тематична виставка квіткових інсталяцій, головною родзинкою якої стали казкові тролі. Ви досі там не були? Час це негайно виправляти!

ДЕ? Співоче, вулиця Лаврська, 33

КОЛИ? 7 жовтня 10:00-20:00

Куди піти в Києві 8 жовтня: виставка військових замальовок "На згадку про нас"

Ця експозиція включає роботи, що відображають воєнну тематику, більшість із яких художник створив, вже перебуваючи у лавах ЗСУ. У Галереї протестного мистецтва ви зможете побачити близько п’ятдесяти графічних робіт, які разом створюють візуальний репортаж про реалії війни. Це швидкі начерки, що зображають пейзажі війни; детальні зображення військового побуту з поясненнями у стилі інструкцій; а також руїни будівель, зруйнованих російськими окупантами, що відображають трагічність зруйнованого мирного життя. Особливу увагу художник приділяє людям — воїнам, світ яких зараз складається з окопів, бліндажів, камуфляжу, зброї, бойового спорядження та рятування поранених.

ДЕ? вул. Липська, 16

КОЛИ? 8 жовтня 11:00-18:00

Куди піти в Києві 9 жовтня: концерт Fiїnka

Гуцульська душа країни — Fiїnka готується до свого першого концерту в Києві! На свій день народження співачка буде ділитись запальними піснями та своєю енергією з кожним глядачем. Вас чекають автентичні гуцульські мотиви та видовищне шоу!

ДЕ? вул. Січових Стрільців, 37-41

КОЛИ? 9 жовтня 19:00

Куди піти в Києві 10 жовтня: майстер-клас з рідкого акрилу

А для тих, хто хоче відпочити в спокійній атмосфері та насолодитись спокійним осіннім вечором — радимо сходити на майстер-клас з рідкого акрилу. Щоб взяти участь в майстер-класі абсолютно не потрібно мати досвід в малюванні. Вам потрібне тільки бажання!

ДЕ? вул. Бастіонна, 5А

КОЛИ? 10 жовтня 19:00

Куди піти в Києві 11 жовтня: Океан Ельзи. 30 років

Цей концерт Океану Ельзи — особливий. Одному з найвідоміших колективів України виповнюється вже 30 років. Це той день, коли всі фанати можуть зібрати разом з улюбленими музикантами, та заспівати всім Палацом Спорту… щоб згадати найцінніше та загадати найголовніше!

ДЕ? Спортивна площа, 1

КОЛИ? 11 жовтня 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть головні серіали жовтня. На нас чекають пригоди Супермена, колишнього якудзи та розлюченого психотерапевта!