Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 12 та 13 жовтня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Цікаві події Києва. Фото: pexels

Афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці вже в нашому матеріалі!

Публікуємо для вас добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 12 та 13 жовтня. Плануйте свій час разом з нами, що зробити ці вихідні незабутньо чудовими!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 12 та 13 жовтня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дні українського пальта

Жовтень — ідеальний час для того, щоб носити пальто. Воно може бути з вовни чи кашеміру, коротке або довге, приталене чи вільного крою… А знайти ідеальну модель від українських брендів можна на "Днях українського пальта".

ДЕ? вул. Десятинна, 12

КОЛИ? 12-13 жовтня 10:00-20:00

CARIBBEAN CLUB DISCO PARTY

Caribbean Club повернув традиційні танцювальні вечірки CARIBBEAN CLUB DISCO PARTY! Цієї суботи ви можете насолодитись живою музикою, міксом крутих пісень та запальною атмосферою!

ДЕ?

КОЛИ?

Перший Український Ботанік Weekend 4.0 "Рослинотерапія"

Тут ви зможете придбати нові зелені скарби та одночасно зробити свій внесок у підтримку ЗСУ й допомогти рослинам ботсаду пережити ще одну зиму під час війни. Вас також чекає корисна інформація від фахівців у ботаніці, можливість поглибити свої знання щодо догляду за рослинами та багато іншого!

ДЕ? вулиця Садово-Ботанічна, 1

КОЛИ? 12-13 жовтня 12:00-18:00

Океан Ельзи. 30 років

Легендарний український гурт Океан Ельзи відзначає 30-річчя. З цієї нагоди музиканти вирішили дати одразу три концерти підряд в столиці — у п’ятницю, суботу та неділю. Не пропустіть можливість відсвяткувати цю подію та насолодитись улюбленими піснями.

ДЕ? Спортивна площа, 1

КОЛИ? 12 жовтня 18:00

Kyiv Car Fest — фестиваль автомобільної культури

Kyiv Car Fest — це щось більше, ніж просто виставка, і навіть більше, ніж звичайний фестиваль. Це простір, де мрії та натхнення кожного автолюбителя стають реальністю!

ДЕ? Правди проспект, 47

КОЛИ? 12-13 жовтня 12:00-20:00

Кураж Гараж Сейл

Вас чекає великий розпродаж одягу та аксесуарів від київських модниць і модників. Хто ж братиме участь? Зірки куражної барахолки та відомі українські бренди: KSENIASCHNAIDER, LITKOVSKA, Anna October, JUL, keepstyle, книгарня Сенс, O.TAJE, Цвіте Терен, Have A Rest, U-R-SO, barhat home, the spell store, YAGLYNA ceramics, Gorn Ceramic, LUTIKI та багато інших.

ДЕ? вул, Межигірська, 82

КОЛИ? 12-13 жовтня 12:00-21:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жовтень — це час наймістичнішого свята року, до якого варто готуватись вже зараз. Не пропустіть ТОП-10 культових серіалів про відьом, які можна подивитися на Хелловін!