Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 26 та 27 жовтня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Цікаві події в Києві 26 та 27 жовтня. Фото: pexels

Афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці вже в нашому матеріалі!

Ці вихідні в столиці мають потішити нас гарною погодою (як для кінця жовтня), тож вдома сидіти — точно не варіант. Ділимось з вами добіркою цікавих варіантів, куди піти в Києві 26 та 27 жовтня. Плануйте свій час разом з нами, що зробити ці вихідні незабутньо чудовими!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 26 та 27 жовтня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щедрий маркет

Осінь — це пора щедрості. Від природи, від близьких і, звісно, від нас самих! З цього приводу об'єднались понад 150 місцевих брендів в одному просторі, щоб ви могли проявити цю щедрість: обирати затишний одяг, стильний декор для дому, унікальні прикраси чи смаколики.

ДЕ? вул. Десятинна, 12,
КОЛИ? 26-27 жовтня 10:00-20:00

Гелловін у Blockbuster Mall

26 жовтня провідні зірки електронної музики в Україні — гурт TVORCHI — стануть хедлайнерами тематичної події у Blockbuster Mall! Колектив, відомий своїми треками "Heart of Steel", "Believe" та "Мова тіла", а також виступом на "Євробаченні" з піснею про сталеві серця українців, зарядить вас новою програмою! Артисти виконають свої найвідоміші хіти та вперше презентують пісні з нового альбому Planet X.

ДЕ? пр-т Степана Бандери, 36, ТРЦ Blockbuster
КОЛИ? 26 жовтня 15:00

Фантастичне шоу Олі Полякової

Оля Полякова — популярна українська співачка, актриса та телеведуча, яка відзначається своєю яскравою харизмою та унікальним талантом. Вона підкорила серця мільйонів фанатів завдяки своїм динамічним виступам та незабутнім хітам. Не проґавте довгоочікуване фантастичне шоу Олі Полякової в Палаці спорту, яке відбудеться вже цієї суботи!

ДЕ? Спортивна площа, 1
КОЛИ? 26 жовтня 19:00

Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість"

Кінофестиваль "Молодість" традиційно представляє близько 200 фільмів, відкриваючи глядачам розмаїття сучасного молодіжного кіно та світові хіти з фестивалів у Берліні, Каннах, Венеції та інших містах. Цьогорічний фестиваль пройде під слоганом "Кіно, що залишає сліди".

ДЕ? вул. Костянтинівська, 26
КОЛИ? 26-27 жовтня 12:00-22:00

Пішохідний квест "Дивні дива" до Гелловіну

Хочете трохи полоскотати нерви та заглянути у Зворотний світ? Тоді на цей Гелловін запрошуємо вас приєднатися до команди відважних героїв, які вирушать на допомогу друзям та обов’язково здолають Векну! Вартість участі: безкоштовно-благодійний внесок на підтримку фонду "Таблеточки".

ДЕ? арт-простір ART VILLAGE, вул. Набережно-Хрещатицька, 39
КОЛИ? 26 жовтня 11:00

Концерт-оповідь "Гра Престолів: симфонія Льоду та Полум'я"

Концерт-історія про світ найвидатнішої телевізійної саги сучасності від справжніх майстрів фентезійних шоу — оркестру LUMOS Orchestra та хору "Євшан". Ви зможете почути відомі композиції Раміна Джаваді з усіх сезонів "Гри престолів" та "Дому дракона", побачити атмосферне оформлення в стилі саги: костюми, декорації, художні ілюстрації та анімації, а також старовинні інструменти, а ще відчути неймовірну атмосферу цього вечора!

ДЕ? Алея Героїв Небесної Сотні, 1
КОЛИ? 27 жовтня 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо під час містичних вихідних ви з дому виходити не хочете, то збережіть собі 10 фільмів на Хелловін, які варті вашого часу. Це дуже моторошне та цікаве кіно!