Секрети краси Барбі: якими beauty-засобами користується Марго Роббі

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Улюблені засоби Марго Роббі
Марго Роббі. Фото: Getty Images

Розповідаємо про улюблені засоби зірки Голлівуду

Сьогодні, 2 липня, свій день народження святкує акторка та продюсерка Марго Роббі. Ми вже розповідали про улюблені книги актриси , а тепер, з нагоди свята, розкажемо, якими beauty-засобами вона обожнює користуватись.

У свої 34 роки Марго Роббі виглядає, як мінімум, на 10 років молодшою. Зірка відома своїми ролями у фільмах «Вовк з Волл-стріт», «Вавилон», «Я, Тоня» та «Барбі» — не тільки талановита актриса, а й справжня красуня, якою ми щиро захоплюємось. Тож, не лишнім буде дізнатись про її секрети краси та звички догляду за шкірою, якими поділились на порталі Cosmopolitan.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Улюблені засоби Марго Роббі

  • 🌸 Очищення. Марґо використовує The Method: Cleanse Normal-Combination Skin від Lancer з рисовими протеїнами, алое Вера та саліциловою кислотою.

  • 🌸 Ексфоліація. Вона застосовує пілінг-педи Goodbye Acne Max Complexion Correction Pads від Peter Thomas Roth з саліциловою та гліколевою кислотами.

  • 🌸 Міст. Актриса обожнює Beauty Elixir від Caudalie з екстрактом винограду, олією розмарину та гідролатом гіркого апельсина.

  • 🌸 Зволоження. Улюбленим засобом Марго є Skin Caviar Luxe Cream від La Prairie з екстрактом ікри та іншими поживними інгредієнтами.

  • 🌸 Маски. Марго віддає перевагу Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask від 111Skin з екстрактом дамаської троянди та аргіреліном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як наносити парфуми влітку . Ми розповіли про секретні точки на шкірі, на яких краще зберігається аромат.