Ефект вас потішить! 5 способів використати вазелін у догляді за шкірою

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вазелін у догляді за шкірою - як використовувати
Як використовувати вазелін. Фото: freepik.com

Не завжди розрекламовані косметичні засоби матимуть такий само помітний ефект

Раніше ми писали, чи підходить дитячий крем для обличчя для дорослих. Також доглядати за шкірою можна за допомогою дешевого та доступного засобу. Так-так, мова про вазелін.

Вазелін має багато корисних властивостей і нерідко може замінити дорогу косметику. Для чого радить використовувати цей засіб дерматолог Вікторія Ахтарнія - розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

► Зволоження губ. Якщо відчуваєте, що губи стали сухими та почали лущитися, потрібно зволожити шкіру та нанести на них трішки вазеліну.

► Прискорення загоєння ран. Якщо на шкірі є рани або царапини, нанесіть на них вазелін. Це допоможе уникнути сухості і, як наслідок, тріскання кірки. Так ви прискорите загоєння і уникните рубців.

► Зволоження шкіри рук. Закінчився улюблений крем для рук? Скористайтесь вазеліном! Щоправда, не всім може сподобатися надмірна жирність та часом недостатній зволожуючий ефект.

► Уникнення натирання стегон та мозолів на ногах. Для цього потрібно нанести вазелін на згадані місця, коли збираєтеся виходити з дому.

► Догляд за огрубілою шкірою на ліктях, стопах та колінах. Нанесіть на ці зони засіб товстим шаром - ефект вас приємно здивує! Так, крем з 30-40% сечовини у складі справився б з цією задачею краще, але ж і заплатити за нього доведеться набагато більше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, якими beauty-засобами користується Марго Роббі. Розкриваємо секрети краси Барбі - у цьому матеріалі.