Не вищипує брови та майже не фарбується: секрети краси Дуа Ліпи

Догляд за обличчям і тілом
878
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Секрети краси Дуа Ліпи, фото
Співачка Дуа Ліпа. Фото: instagram.com/dualipa

Прості правила краси Дуа Ліпи

Ще не так давно вона записувала кавери та працювала моделлю, а сьогодні Дуа Ліпа — володарка трьох "Ґреммі", одна з найпопулярніших виконавиць танцювальної музики та справжня ікона стилю. Кожен її трек миттєво підкорює світові чарти, а її концерти збирають натовпи фанатів. А ще співачка завжди виглядає на всі сто. Як їй це вдається? З'ясуймо це разом!

Сміливі фестивальні образи Дуа Ліпа викликають захоплення та надихають багатьох прихильниць на модні експерименти. Однак зірка, яка на сцені завжди максимально яскрава, не боїться показувати себе в натуральному вигляді, без макіяжу. Виявляється, це один з її секретів краси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

По-перше, Дуа Ліпа не вищипує брови. Співачка особливо цінує свої густі, темні брови. Ще в дитинстві її мама не дозволяла їх вищипувати, а з часом сама дівчина стала шанувальницею натуральної краси. Вона мінімально втручається у їхню форму, лише іноді вкладає гелем.

По-друге, у звичайному житті Дуа Ліпа майже не використовує косметику. На сцені та на червоних доріжках вона з'являється з яскравим макіяжем, але в повсякденному житті часто дозволяє шкірі відпочивати від косметики, особливо після перельотів і концертів.

Як Дуа Ліпа виглядає без макіяжу, фото
Дуа Ліпа без макіяжу. Фото: instagram.com/dualipa

Якщо їй все ж потрібно нанести макіяж, зірка використовує лише кілька засобів: тональний крем або консилер, туш, бронзер і хайлайтер. На це у неї йде не більше 15 хвилин, а основний акцент вона робить на догляді за шкірою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про секрети краси Каї Гербер. Дізнайтесь, що робить донька Сінді Кроуфорд, щоб в старості виглядати не гірше ніж її зіркова мама.