Користується охолодженою косметикою та медитує: секрети молодості Ани де Армас

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ана де Армас, фото
Як Ана Де Армас зберігає свою природну красу. Фото: instagram.com/ana_d_armas

Розповідаємо про б'юті-рутину Ани де Армас

Секрети краси зірок бувають дуже цікавими та не менш дивними. Раніше ми розповідали про те, що Кайлі Дженнер відбілює зуби кокосовою олією, а тепер поділимось ритуалами догляду за собою 36-річної актриси Ани де Армас.

Ана де Армас — відносно нове обличчя в Голлівуді, але це не завадило їй швидко завоювати кіноіндустрію своїми дивовижними ролями. Поєднання природного таланту та непересічної краси допомогло актрисі здобути швидку популярність. В її репертуарі — знакові ролі, як-от Мерилін Монро та дівчина Джеймса Бонда. Та й сама Ана настільки ж приваблива, елегантна та спокуслива, як і її персонажі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ми впевнені, що попереду на неї чекає ще багато значущих ролей. А поки, загляньмо в б'юті-рутину Ани де Армас і дізнаймося, як вона підтримує свою красу!

Медитація
Безсумнівно, внутрішній стан впливає на зовнішність. Ана починає свій день з медитації, яку дуже любить. Вона настільки захоплена цією практикою, що облаштувала спеціальну кімнату у своєму будинку для медитацій. За її словами, будь-яка рутина стає приємнішою, а настрій швидко покращується, якщо присвятити медитації хоча б 10 хвилин.

Охолоджена косметика
Не завжди є час на боротьбу з набряками вранці перед зйомками, але в Ани де Армас є маленький холодильник для косметики. Вона зберігає там свою доглядову продукцію і використовує її вранці, щоб швидко освіжити обличчя. Холодні маски та креми чудово зменшують набряклість, знімають припухлість навколо очей і тонізують шкіру.

Масаж обличчя
Ана не є прихильницею контурної пластики, тому для підтяжки обличчя і розгладження дрібних зморшок вона використовує гуаша вранці та ввечері. Вона віддає перевагу рожевому кварцу в поєднанні з сироваткою. Ця процедура не лише розслабляє, але й дає миттєвий результат: покращується кровообіг, і шкіра одразу набуває здорового рум’янцю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 4 простих beauty-правила від Емілі Ратаковскі, які допоможуть зберегти красиву шкіру та струнке тіло. Ми розповіли, як їй вдається приваблювати чоловіків своєю красою та викликати захоплення у жінок.