Клаудія Шиффер стала обличчям нової рекламної кампанії бренду Гейлі Бібер (ФОТО, ВІДЕО)

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Клаудія Шиффер стала амбасадоркою бренду Rhode Гейлі Бібер
Клаудія Шиффер у новій рекламній кампанії. Фото: instagram.com/rhode/

Супермодель виглядєа просто шикарно!

Всесвітньовідомі зірки, які стають обличчями не менш відомих брендів вже давно нікого не дивують. Однак на це завжди цікаво поглянути! Як-от на Анджеліну Джолі, яка спокушає своїми губами у новій рекламній кампанії Tom Ford Beauty. Або на супермодель 90-х Клаудію Шиффер, яка знялася для бренду Гейлі Бібер.

54-річна німецька супермодель-легенда знову зачарувала шанувальників новими світлинами, зробленими для рекламної кампанії бренду Rhode, заснованого Гейлі Бібер. Про це повідомляє і сама акторка, і бренд на своїх сторінках в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що Клаудія Шиффер стала обличчям продукту Butter Balm. Це інтенсивний зволожуючий засіб для нічного догляду за шкірою. Його ціна — 22 долари за travel-формат, та 38 доларів — за великий тюбик. Придбати засіб можна буде з кінця жовтня.

Ми ж додамо, що бренд краси Rhode був створений Гейлі Бібер у 2022 році. Саме така назва обрана неспроста — це друге ім’я дружини Джастіна Бібера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Марго Роббі стала новим обличчям культового аромату Chanel №5. Головна Барбі світу ідеально вписалася у рекламну кампанію! 😍