Як врятувати сухе волосся? 5 "так" для ідеального вигляду

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка доглядає за волоссям
Фото: колаж Хочу!

Сухе волосся потребує регулярного правильного зволоження та догляду

Для бездоганного вигляду волосся потрібно докласти максимум зусиль: правильно мити, купувати якісні засоби, обирати хороші гребінці, зволожувати та захищати. Але скажіть чесно, ви завжди лягаєте спати з заплетеною косою, не знімаєте капелюшок, коли сонце та збираєте волосся під час вітру? Тому локони часто пересушуються, стають ламкими і починають нагадувати солому.

При догляді за сухим волоссям необхідно дотримуватися простих правил. Найефективнішими з них поділилася kalibri_emilia, яка веде власний блог з порадами про волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що робити при надмірній сухості волосся

Рефреш. Використовуйте кожного дня жирну маску. Якщо не миєте голову кожного дня - зволожуйте волосся водою, наносьте маску і змивайте її.

Спрей на ніч. Перед сном завжди використовуйте спрей чи лівін. Зволожуйте рясно, адже волосся за день висихає, розчісуйте, заплітайте у косу або вдягайте шовкову шапочку і лягайте спати.

Аксесуари. Завжди обирайте для користування шовкові резинки.

Розчісування. Протягом дня часто розчісуйте волосся, адже воно швидко плутається. Під час перебування на вулиці намагайтеся закріплювати волосся крабиком чи резинкою.

Метод пре-пу. Якщо відчувається сухість волосся - наносьте маску перед шампунем. Таким чином шампунь стікатиме по волоссю і не пересушуватиме його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували поради, які допоможуть відростити довге волосся. Будуть здоровими, довгими і красивими, як у Рапунцель.