Неймовірно просто та дуже красиво! Найкращі зачіски на коротке волосся для випускниць (ФОТО+ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зачіски на коротке волосся
Фото: соцмережі / колаж Хочу!

Показуємо найцікавіші варіанти зачісок на коротке волосся, які легко повторити вдома

Сподіваємось, що ви вже майже готові до випускного: підібрали собі розкішну сукню, обрали гарну пісню для вальсу і, звісно, не забули про красиву зачіску, адже вона грає неймовірно важливу роль в створенні гармонійного святкового образу. Якщо з цим моментом у вас є проблеми, радимо переглянути нашу статтю. Тут зібрані найкращі зачіски на коротке волосся для випускниць. Дивіться та зберігайте!

Елегантна зачіска на коротке волосся

Створити на голові вау-ефект можна навіть, якщо у вас каре. Дійте за прикладом цього відео, адже таку зачіску легко можна повторити вдома. Або покажіть цю ідею майстру.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Низький об'ємний пучок

Думаєте це неможливо? Тоді ви помиляєтесь. Для того, щоб повторити цю зачіску потрібно накрутити волосся в різні сторони й зібрати його в низький пучок, як робить майстер на відео. Для більшої святковості можете доповнити зачіску прикрасою.

Локони на коротке волосся

Укладка з ніжними локонами теж ефектно виглядає на короткому волоссі. Просто накрутіть свої пасма і вкладіть так, як вам до вподоби. А можете взяти за приклад цю ідею й додати кілька шпильок.

Зачіска з косичками

Якщо ви хочете виглядати незвичайно та дуже ефектно, спробуйте зробити гладеньку зачіску з двома косичками біля обличчя. Для цього випряміть волосся та заплетіть по одній косі з обох боків обличчя. 

Плетіння на коротке волосся

Плетіння може виглядати дуже цікаво та красиво на короткому волоссі. Пропонуємо вам звернути на таку зачіску, як робить дівчина на відео, адже вона чудово підійде для випускного.

Нижче ми зібрали ще кілька цікавих ідей. Не бійтесь експериментувати, додаючи цікаві аксесуари у вигляді шпильок, бантиків та стрічок. А також не забувайте, що зачіска на коротке волосся може виглядати неймовірно ефектно та святково!

Зачіски на коротке волосся для випускниць, фото
Фото: instagram.com/ashleyseamour/
Зачіски на коротке волосся для випускниць, фото
Фото: instagram.com/ashleyseamour/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще раніше ми розповідали, як одягнутись на випускний в стилі зірок Аріани Ґранде, Зендеї та інших зірок. Ми показали образи знаменитостей, які чудово підходять для такого формату свята.