Заплітаємо шовкову хустинку у волосся — майстер-клас (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Заплітаємо шовкову хустинку у волосся
Заплітаємо косу із хусткою, майстер-клас, фото: bhub.com.ua

Пропонуємо зробити гарну зачіску на літо, яка підкреслить ваш образ

Чимало модниць полюбляє оздоблювати своє волосся аксесуарами та заплітатися. Раніше ми писали, як зробити зачіски з крабиком на кожен день, а тепер розкажемо, як стильно заплести косу, в якій буде шовкова хустинка.

Стилістка показала, як легко і швидко зробити класичну і водночас романтичну зачіску. Такий варіант буде пасувати жінкам різного віку, додасть звабливості, жіночності й ніжності. Підготуйте волосся перед заплітанням: вимийте його, просушіть і ретельно розчешіть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вийміть 2 тонкі прядки, аби вони звисали вздовж вашого обличчя. Одну частину волосся, що ближче до лоба з одінєї сторони, зберіть у хвостик та зафіксуйте прозорою резинкою. Скрутіть хустку і протягніть її через цю резинку до половини. Другу частину волосся з іншої сторони починайте заплітати у косу, беручи хустку.

Далі беріть решту волосся, як при заплітання колоска. Не затягуйте його, а навпаки — трішки виймайте, аби зробити ефект вільної коси. За цим же принципом можна зробити і французьку косу.

Раніше ми писали, як доглядати за волоссям. Експерт назвав 5 секретів правильного догляду, яке допоможе відростити довгу і здорову косу.