Кім Кардаш'ян в обтислому вбранні показала модну зачіску 2024 року: як її повторити (ФОТО)

Догляд за волоссям
1 312
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зачіска Кім Кардаш'ян, фото
Кім Кардаш'ян надихає новою зачіскою. Фото: instagram.com/kimkardashian/

Новий осінній тренд від Кім Кардаш'ян

Ефектний макіяж Кім Кардаш'ян ми вже обговорили. Тепер покажемо вам її нову зачіску, яка має всі шанси стати новим трендом 2024 року. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Осінь — це час, коли настає пора шапок і шарфів. Хоча осінні головні убори й не такі теплі, як зимові, вони все ж можуть створити проблеми для зачісок. Це особливо помітно, якщо ви використовуєте гель для волосся: шапка може зруйнувати засіб, залишаючи враження, що волосся вологе.

Проте рання осінь — це чудовий час для такої зачіски, яку нещодавно в обтислому вбранні "засвітила" Кім Кардаш'ян. Ви тільки подивіться, як ефектно вона виглядає!

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб створити таку зачіску, просто розчешіть волосся з гелем. Якщо хочете, можете трохи "пожмакати" волосся від кінчиків до коріння, щоб додати текстури. Локони можна розділити прямим проділом. І все готово! Особливо ефектно цей стиль виглядає на блондинках з темним корінням. :)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше зірковий майстер Тіни Кароль, Лесі Нікітюк та Даші Квіткової вразив сумою, яку вони щоразу "спускають" на зачіски. Він вирішив пояснити, чому так дорого оцінює свої послуги.