Вибір справжніх модниць! 5 стильних аксесуарів для волосся, які будуть в моді весь рік

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Трендові аксесуари для волосся, фото
Модні прикраси для волосся. Фото: соцмережі блогерів

Розповідаємо, як урізноманітнити зачіску восени

Цікавими зачісками в офіс та школу ми вже ділились, а тепер поговоримо про модні прикраси для волосся. Спойлер: вони будуть актуальні не тільки цієї осені, а весь рік!

Осінь — це час повернення до навчання або роботи, тож природно хотіти виглядати особливо привабливо. Якщо ж ви не готові до радикальних змін на кшталт стрижки чи фарбування, спробуйте освіжити свій образ за допомогою нових аксесуарів для волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Це простий спосіб змін, який додасть новизни вашому стилю без ризиків. Ми підготували добірку найпопулярніших варіантів! 👇

Модні прикраси для волосся у 2024 році

  • Банти. Цей милий тренд тримається на піку моди вже кілька сезонів і, здається, не збирається поступатися. Якщо ви ще не пробували, а зачіски з бантами, то зараз саме час!

  • Хустка. Якщо хочеться додати образу витонченості або трохи зухвалості, хустка — чудовий вибір. Її можна зав’язати як ніжну косинку чи енергійну бандану, що робить цей аксесуар дуже універсальним.

  • Шпильки. Від скромних шпильок до масивних прикрас — цей аксесуар дозволяє експериментувати та проявляти свою індивідуальність.

  • Обідки. Прямі або зигзагоподібні, тонкі або об'ємні — обідки бувають різними та ідеально підходять для будь-якого образу завдяки своїй універсальності.

  • Пов'язка для волосся. Цей спортивний варіант обідка додасть образу енергії та сміливості. Чорна пов'язка виглядає стримано і підходить до будь-якого стилю, а яскрава — стане акцентом у вашому вбранні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Кім Кардаш'ян в обтислому вбранні показала модну зачіску 2024 року. Дізнайтесь, як її повторити.