Затьмарите усіх! ТОП-5 ідей красивого макіяжу на випускний 2024 (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Макіяж на випускний, фото
Фото: instagram.com/valeria__mua__/

Тут ви знайдете класичний макіяж та трендові ідеї, які чудово підійдуть для святкування випускного

Випускний — це особливий вечір, коли кожна дівчина прагне виглядати бездоганно. Не тільки красива сукня та гарна зачіска відіграють важливу роль у створенні образу. Підкреслити вашу індивідуальність та зробити образ виразнішим допоможе вдалий та модний макіяж.

У 2024 році є чимало трендових варіантів макіяжу, які допоможуть створити неповторний образ на випускний вечір. Розглянемо п'ять найдоречніших ідей для макіяжу на випускний, які допоможуть вам виглядати максимально вишукано.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Рожевий макіяж

Рожевий макіяж вже кілька років утримує свою популярність завдяки ніжності та романтичності. Рожеві тіні додають свіжості й жіночності, роблячи погляд виразним та сяючим.

Рожевий макіяж, фото
Фото: instagram.com/natali_gold__/

2. Натуральний макіяж з сяйвом

Натуральний макіяж з сяйвом підходить для тих, хто хоче виглядати природно, але при цьому ефектно. Такий макіяж підкреслює вашу красу та додає обличчю свіжості.

Натуральний макіяж з сяйвом, фото
Фото: instagram.com/valeria__mua__/

3. Смокі-айс

Смокі-айс — це класика, яка завжди в моді. Цей макіяж створює драматичний і загадковий образ, підкреслюючи глибину погляду.

Смокі-айс, фото
Фото: instagram.com/natali_gold__/

4. Макіяж зі стрілками на очах

Стрілки на очах — це універсальний варіант макіяжу, який підходить майже до будь-якого образу. Вони додають очам виразності та зроблять погляд більш відкритим.

Макіяж зі стрілками на очах, фото
Фото: instagram.com/natali_gold__/

5. Макіяж з червоними губами

Макіяж з червоними губами — це втілення класичної елегантності. Яскраві губи підходять для тих, хто не хоче залишатись в тіні та любить увагу.

Макіяж з червоними губами, фото
Фото: instagram.com/kyliecosmetics
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожен з цих варіантів макіяжу може підкреслити вашу індивідуальність і створити неповторний образ на випускний вечір. Вибирайте той, що найбільше вам до душі, і насолоджуйтесь своїм святом! А також не пропустіть найкращі образи для випускниць від українського дизайнера та стиліста Андре Тана!