На побачення з Тімоті Шаламе: ідея розкішного макіяжу від Кайлі Дженнер (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кайлі Дженнер показала крутий літній макіяж, фото
Фото: instagram.com/kyliejenner/

Беремо до уваги макіяж зірки в золотих відтінках

Кайлі Дженнер не перестає дивувати нас модними ідеями макіяжу. Не так давно ми вчились фарбувати губи в її стилі, а тепер зірка знову вразила соцмережі своїм простим, але водночас дуже елегантним мейком.

Влітку завжди хочеться виглядати особливо стильно. Це час для яскравого макіяжу: неонової помади, блискіток і стрілок. Але у Кайлі Дженнер є свій варіант ефектного макіяжу для літніх побачень з її коханим Тімоті Шаламе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світська левиця обирає просту, але від того не менш цікаву формулу — матові губи в поєднанні з блискітками на очах. Розгляньмо цей образ зірки ближче! 😍

Кайлі Дженнер показала модний макіяж, фото
Фото: instagram.com/kyliejenner/

Для повік Кайлі використовує золоті тіні. Спочатку нанесіть трохи коричневих тіней у складку повіки, а потім покрийте їх золотистим шимером. На внутрішні куточки очей нанесіть яскравий і блискучий золотий відтінок. Результат буде дуже неймовірним!

На губах Кайлі робить матовий акцент. Вона використовує свою улюблену техніку: спочатку обводить контур губ коричневим олівцем, а потім заповнює його яскравою кораловою помадою. Готово! 🥰

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть нещодавній образ Ріти Ори . Співачка показала, як зробити модний макіяж з синіми тінями.