Яка ж вона красуня! Юлія Саніна вразила фанатів вечірнім макіяжем смокі-айс (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Юлія Саніна показала свій концертний макіяж, фото
Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/

Фронтвумен гурту The Hardkiss не боїться експериментувати, коли мова йде про зовнішність

Юлія Саніна, яка днями вперше заговорила про проблеми в The Hardkiss, потішила шанувальників ефектним мейком. Зірка показала фото зі своїм концертним макіяжем смокі-айс. Дивіться фото в нашому матеріалі!

Ви можете нам не повірити, однак у звичайному житті Юлія Саніна майже не користується косметикою. А ось на сцені вона полюбляє експериментувати та приміряти сміливі образи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Не так давно Саніна показала, з яким макіяжем зараз виступає на сцені. Фронтвумен гурту The Hardkiss опублікувала кілька гарячих фото, де вона позує в красивому топі. Однак нашу увагу привернув мейк зірки, а саме — смокі-айс в сірому відтінку.

Такий макіяж, як у Юлі, оберуть не всі дівчата, адже він вельми насичений, смілий та яскравий. Однак разом з цим цей мейк точно приверне до вас увагу, тож якщо ви любите ловити захопливі погляди, можете також зробити смокі-айс в сірому кольорі, додавши трохи блискіток, а на губи нанести темно-коричневу помаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше свій щоденний макіяж показала Надя Дорофєєва. Ця співачка теж майже не фарбується у звичайному житті!