Нічого зайвого: Кім Кардаш'ян в купальнику показала новий тренд на довгі вії (ФОТО)

Макіяж
1 454
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кім Кардаш'ян в купальнику, фото
Кім Кардаш'ян. Фото: instagram.com/kimkardashian/

Зірка замилувала гарним фото з відпочинку

Кім Кардаш'ян зараз насолоджується сонячними днями в Греції й показує прихильникам звабливі фото в купальнику. Але нам цікавіше спостерігати за дечим іншим — макіяжем зірки.

Вії люблять фарбувати чи не усі дівчата, але рідко хто акцентує на них увагу. Зазвичай до них в комплекті йдуть довгі стрілки, або яскраві тіні. Та Кім Кардаш'ян пропонує змінити цю рутину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цієї осені акцент у макіяжі зміститься на довгі та об'ємні вії. Вони здатні кардинально змінити ваш образ, зробивши навіть простий нюдовий макіяж стильним і ефектним.

Погляньте на Кім Кардаш'ян! Вона вдосконалила свій класичний денний макіяж саме за допомогою довгих та об'ємних вій. Запам'ятайте головне правило такого макіяжу: жодних яскравих акцентів на очах, щоб вії справді виділялися. А губи можна нафарбувати глянцевим блиском чи звичайним зволожувальним бальзамом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що Кім Кардашʼян задала тренд на вбрання в індійському стилі заради весілля відомих мільярдерів. Усі три дні під час гучних гулянь зірка вражала своїми незвичайними образами, які їй, до речі, дуже пасували.