Макіяж boyfriend blush: що це таке та як повторити цей beauty-тренд (ФОТО+ВІДЕО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джіджі Хадід на Met Gala 2024, фото
Що потрібно знати про макіяж boyfriend blush.Фото: Getty Images

Розповідаємо про новий тренд, який завірусився в ТікТок

Нещодавно ми писали вам про модний осінній макіяж, а тепер поговоримо про ще один beauty-тренд. Це техніка нанесення рум'ян під назвою boyfriend blush. Вона стала новим вірусним трендом в TikTok.

Трішки історії. Одним з основних джерел натхнення для цього макіяжу стали фотографії молодих принців Вільяма та Гаррі, на яких видно їхній природний яскравий рум’янець на всьому обличчі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Суть техніки boyfriend blush полягає в тому, що рум'яна наносяться нижче звичного місця — не на яблучка щік і не вздовж вилиць, як зазвичай роблять для ліфтинг-ефекту, а в області під вилицями. Такий метод нанесення може замінити і контуринг, і бронзування, допомагаючи візуально скорегувати форму обличчя, роблячи нижню третину обличчя коротшою, а лінії — м'якшими.

Ця техніка стала популярною на TikTok, а її головною амбасадоркою виступає блогерка Mallory Osses, яка створила безліч туторіалів з boyfriend blush для різних типів обличчя. А ще цей макіяж не ігнорують зірки. Наприклад, саме з boyfriend blush Джіджі Хадід позувала на Met Gala 2024.

Для досягнення ефекту boyfriend blush найкраще підходять рум'яна натуральних персикових або nude-рожевих відтінків, адже цей макіяж має імітувати природний рум'янець, що з'являється після фізичних вправ, прогулянок на свіжому повітрі або в спекотну погоду. Використовуйте кремові рум'яна або пудрові з помірним рівнем пігментації, поступово нашаровуючи продукт для досягнення потрібної інтенсивності кольору. Легкий, невимушений та свіжий вигляд, що ідеально підходить для будь-якого сезону, додасть вашому образу нотки сексуальності та природності. ;)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще не пропустіть цікаву статтю про "мокрі вії". Дізнайтесь, чому цей тренд такий популярний у 2024 році.