Затьмарила всіх! Сідні Свіні зачарувала вишуканим макіяжем в осінніх відтінках на кінофестивалі в Торонто (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Макіяж Сідні Свіні, фото
Сідні Свіні. Фото: instagram.com/melissa.hernandez/

Розглядаємо привабливий образ та макіяж Сідні Свіні в осінніх тонах

Не встигли ми натішитись розкішним образом Сідні Свіні на Венеціанському кінофестивалі, як актриса знову стала зіркою вечора на ще одній події, присвяченій кіно. Зокрема, Сідні показала ефектний осінній макіяж, який ми й розглянемо в цьому матеріалі. Фото дивіться далі!

Осінні кольори у макіяжі виглядають надзвичайно стильно. Відтінки темного коричневого або бордового на губах, шоколадні тіні та цегляні рум'яна створюють елегантний і затишний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сідні Свіні знає про це й чудово використовує такі відтінки. Їй вони до лиця. Такий макіяж вона обрала для однієї з появ на кінофестивалі в Торонто.

Основний акцент у макіяжі Сідні Свіні — на губи. Вона використала поєднання коричневого та бордового, а також додала контур олівцем для чіткішої форми та глибшого кольору.

Лінія слизової була підведена білим, а для повік Сідні обрала темні вишневі тіні, підкресливши ними також нижню повіку. Такий же відтінок вона використала замість рум'ян, щоб створити гармонійний образ. Результат вийшов неймовірним!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про макіяж boyfriend blush. Дізнайтесь, що це таке та як повторити цей beauty-тренд.