Кеті Перрі показала головний тренд у макіяжі на осінь 2024 року. З таким мейком ви теж зачаруєте кожного! (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кеті Перрі показала модний макіяж на осінь, фото
Кеті Перрі. Фото: instagram.com/katyperry

Повторюємо модний образ співачки з акцентом на губах

39-річна Кеті Перрі, яка потрапила у шалений скандал через зйомки кліпу в Іспанії, продемонструвала стильний осінній макіяж. Нові гарячі фото співачки дивіться далі в нашому матеріалі!

Макіяж з акцентом на губи вважається універсальним б'юті-варіантом. Це пояснюється тим, що акцент може бути різноманітним: від темних і насичених відтінків до текстурних експериментів і блискіток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Найпопулярнішими залишаються яскраві кольори — червоний, рожевий і кораловий. В осінньому сезоні особливо актуальний холодний ягідний відтінок, який обрала Кеті Перрі.

Відтворити макіяж Кеті Перрі доволі просто, навіть для новачка. Вирівняйте тон шкіри, замаскуйте недоліки консилером. Нанесіть матову ягідну помаду на щоки замість рум'ян, а також на повіки, закріпивши сухою текстурою. Підкрутіть вії, оформлюйте брови, а потім нанесіть помаду на губи аплікатором і злегка розтушуйте пальцем. Готово!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь секрети ніжного макіяжу Аріани Гранде. Співачка знає, як привернути до себе увагу, але при цьому виглядати жіночно.