Модні відтінки помади, які "прибирають" з обличчя зайві роки: ось що варто обирати жінкам за 50 (ВІДЕО)

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Яку помаду вибрати, якщо вам за 50 - поради експертки
Найкращі відтінки помади для жінок у віці. Фото: freepik.com

Найкрутіші трендові відтінки, які вам ідеально пасуватимуть 💋

Помада — це той вид косметики, який знайдеться в арсеналі будь-якої жінки. З її допомогою обличчя може докорінно змінитися всього за мить. От тільки є нюанс — якщо не вгадати з відтінком, ви можете візуально “накинути” собі кілька зайвих років, а якщо вдало підібрати колір, то навпаки — прибрати трохи “втоми та життєвого досвіду” зі свого обличчя.

Сьогодні разом з novyny.live та французькою візажисткою Андреа Алі розглянемо наймодніші відтінки помади, які личитимуть жінкам віком 50+. Що обирати в цьому сезоні, щоб приховати справжній вік і виглядати молодшою — дізнавайтеся далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Яку помаду варто обирати жінкам за 50

Оскільки з часом наші губи “вицвітають”, щоб приховати свій справжній вік, скинути кілька зайвих років і не акцентувати на вікових недоліках обличчя, фахівці радять обирати рожеву помаду. Але все не так просто, як здається на перший погляд: річ у тім, що рожевий має масу відтінків, тож потрібно правильно підібрати помаду під тон своєї шкіри. В іншому разі ризикуєте зробити своє обличчя занадто блідим.

Щоб мати красивий вигляд, експерти рекомендують обирати рожеву вишню або персик. Хорошим варіантом буде також пастельний рожевий колір.

❌ А от про кислотно-рожеву помаду краще забутися раз і назавжди! Вона занадто яскрава і миттєво додасть вам кілька зайвих років, привертаючи увагу оточуючих до всіх нюансів вікової шкіри обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як наносити помаду, щоб вона трималася цілий день. Про кілька цікавих секретів дізнавайтеся на HOCHU.ua прямо зараз!