Голографічні стрілки, як в Аріани Гранде — наймодніший макіяж 2024 року: як його повторити (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аріана Гранде показала модний макіяж зі стрілками
Як зробити модний осінній макіяж у стилі Аріани Гранде. Фото: instagram.com/arianagrande

Аріана Гранде замилувала дуже креативним варіантом макіяжу

Аріана Гранде відома своїм майстерним використанням стрілок у макіяжі. Зовсім не багато знаменитостей носять їх так ефектно, як вона. В арсеналі співачки — безліч варіацій стрілок: від подовжених подвійних до незвичайних квіткових варіантів. Це саме той елемент, з яким можна нескінченно експериментувати.

Цього разу Гранде вразила своїх шанувальників новим образом. Вона обрала макіяж із двома стрілками: класичну чорну стрілку, покриту блискітками, і напівпрозору голографічну. Виглядало це надзвичайно стильно!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ви також можете спробувати створити такий макіяж. Почніть з бази для тіней і нанесіть світло-коралові тіні, розтушовуючи їх у напрямку до скронь. Потім намалюйте чорні стрілки класичної товщини (занадто тонкі або широкі не підійдуть). Дбайливо покрийте їх блискучим шиммером, не виходячи за межі.

Для завершення образу, використовуючи блискучий олівець або тіні, зробіть легкий штрих під бровою, що нагадуватиме кінчик стрілки. Важливо обрати ніжний і напівпрозорий колір, щоб створити легкий, повітряний вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Аріана Гранде відповіла на закиди про пластику, яку вона нібито робила. Заради цього зірка навіть пройшла тест на детекторі брехні!