Туш для вій виходить з моди: чому всі beauty-блогери відмовляються від неї (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Макіяж без туші, фото
Гейлі Бібер все частіше робить макіяж без туші. Фото: соцмережі

"Голі" вії — новий must-have в макіяжі

Мода така непостійна "подруга". Ще недавно beauty-експерти стверджували, що у 2024 році в тренді довгі вії, а тепер всі зірки та блогери відмовляються від туші. Цей тренд стрімко набирає популярності в інтернеті.

Минулого року в TikTok почала набирати популярність естетика "clean girl face". Відео, на яких дівчата роблять собі природний макіяж, набирали мільйони переглядів. Тож, як пише Vogue, beauty-індустрія вже давно прихильна до "макіяжу без макіяжу".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тепер ми йдемо далі й відмовляємось від туші. Ця концепція полягає в тому, щоб використовувати лише тональний крем, легкі рум'яна, губну помаду або блиск.

На початку року візажист Флоренс П'ю поділився в Instagram фото акторки, на прем'єру "Дюни", де макіяж був зроблений без туші. Вії акторки виглядали "голими".

Кайлі Дженнер на церемонії "Ґреммі" також з'явилася з майже непомітним макіяжем, відмовившись як від тіней для повік, так і від туші. В інтерв’ю вона поділилася, що надає перевагу природній красі, роблячи акцент на веснянках і густих бровах.

Гейлі Бібер теж обирає блиск для губ і легкі рум'яна, часто додає штучні веснянки. Але все частіше "забуває" про туш.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином, beauty-тренди зараз спрямовані на підкреслення природної краси, і користувачки TikTok активно підтримують цей напрямок, показуючи все більше макіяжів без туші. Але якщо вам до душі яскравий стиль, зверніть увагу на смокі-айс. Такий макіяж завжди буде в моді.