Незрівнянна! Донька Сінді Кроуфорд показала розкішний макіяж в осінніх відтінках (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кайя Гербер, фото
Як повторити стильний осінній мейк Каї Гербер. Фото: instagram.com/kaiagerber

Кайя Гербер відвідала захід Time 100 Next Gala в елегантному образі

Каї Гербер однозначно пощастило з генами, адже її мама — культова супермодель Сінді Кроуфорд. Раніше ми розповідали про те, як дівчина доглядає за своєю зовнішністю, щоб виглядати не гірше за зіркову матусю, а тепер хочемо показати вам один із її нещодавніх макіяжів. Фото дивіться на Хочу!

Днями відбувся щорічний захід Time 100 Next Gala, де зібралися відомі особистості, які впливають на розвиток індустрії та майбутнє. Серед них була й модель Кайя Гербер. 23-річна дівчина з'явилася на події в надзвичайно елегантному образі, котрий ми пропонуємо обговорити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Макіяж Каї Гербер виглядав просто, але при цьому дуже виразно. Модель зробила ставку на легкий, теплий рум’янець, який гармонійно поєднався з її природним тоном шкіри. Брови, вже густі від природи, були просто зафіксовані гелем для природного й охайного вигляду.

Очі Кайя підкреслила ніжними коричневими тінями з легким сяйвом і тоненькою стрілочкою. На нижній повіці можна побачити легкий коричневий відтінок. Губи були оформлені контуром у модному коричневому відтінку капучино та доповнені блиском. Такий макіяж, хоч і простий, робить обличчя свіжим і молодим. Він ідеально підійде для ваших осінніх образів, тож беріть до уваги!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми показували найкрасивіші образи Каї Гербер. Дізнайтесь секрети її бездоганного стилю.