"Ангел" Victoria's Secret Барбара Палвін замилувала ніжним макіяжем в персикових відтінках (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Барбара Палвін, фото
Зірка Victoria's Secret має просто розкішний вигляд. Фото: instagram.com/owengould

Відома модель показала головний beauty-тренд осені 2024

Ви вже чули, що цьогоріч в тренді буде макіяж без туші? Це означає, що варто приглянути собі кілька помад в модних кольорах. А перед цим можна надихнутись нещодавнім образом красуні Барбари Палвін.

Багато хто обожнює персиковий відтінок у макіяжі, і це не дивно, адже він личить майже всім. Особливо гарно виглядає на дівчатах із теплим тоном шкіри та світлими рисами обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Барбара Палвін — справжня фанатка цього кольору, а її новий образ — тому підтвердження. Персикові губи чудово доповнюють її осінній макіяж.

Як повторити макіяж Барбари Палвін? Для початку вирівняйте тон обличчя і замаскуйте недоліки — основа є дуже важливою. Потім переходьте до очей: виділіть складку повіки коричневими тінями та нанесіть туш на вії. Персикові рум’яна і легкий контуринг допоможуть освіжити обличчя та трохи скорегувати його форму. Не забудьте про хайлайтер на ключові зони! Завершіть образ, підкресливши губи нюдовим олівцем і використавши персикову помаду — макіяж готовий! 🍑

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми писали про модні відтінки помади, які "прибирають" з обличчя зайві роки. Їх точно варто обирати жінкам за 50!