Який макіяж не подобається чоловікам? 7 помилок, які зроблять вас менш привабливою для коханого (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Темний макіяж, фото
7 помилок у макіяжі, які можуть відштовхнути вашого партнера. Фото: соцмережі

Розповідаємо, що уникати в макіяжі, якщо ви хочете сподобатись чоловікові

Більшість чоловіків підтримує тренд на природність і натуральність. Їм не до вподоби, коли їхня обраниця перебільшує з яскравими кольорами. Якщо хочете вразити кохану людину своєю красою, варто уникати надмірного використання косметики й дізнатись, які ще деталі в мейку не до душі чоловікам.

Знаючи, який макіяж може не сподобатися чоловікам, ви зможете використовувати у своєму образі ті техніки, які точно захоплять вашого партнера. Звісно, фарбуватись й одягатись варто, в першу чергу для себе, але якщо можна потішити свою кохану людину, чому тоді цього не зробити? ;)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Темна помада надає жінці агресивного вигляду. Чоловікам приємніше бачити поруч з собою ніжну і жіночу партнерку. Тому краще вибрати помаду ягідних відтінків, яка освіжить ваш образ.

Макіяж, який не подобається чоловікам, фото
Темна помада лякає чоловіків. Фото: соцмережі

Густі накладні вії можуть зекономити час на макіяж і зробити погляд виразнішим. Проте, надмірна густота і довжина можуть відштовхувати чоловіків.

Щільний тональний крем виглядає як маска, а це не до душі чоловікам. Краще використовувати легкі текстури тональних засобів для вирівнювання тону обличчя.

Яскраві тіні, звісно, в моді, але чоловіки віддають перевагу ніжному макіяжу. Щоб сподобатися коханому, краще користуватися бежевими та світло-коричневими відтінками.

Яскраві рум'яна також не подобаються чоловікам. Найкраще використовувати рожево-бежеві або персикові рум'яна для легкого підкреслення свіжості обличчя.

Макіяж, який відштовхує, фото
Яскраві рум'яна не зроблять вас привабливішою в очах чоловіка. Фото: соцмережі

Темні брови роблять обличчя грубшим й менш жіночним. Зараз в моді природна форма брів, не підкреслених чорним олівцем або підводкою. Якщо ваші брови світлі, краще підфарбувати їх олівцем кольору шоколаду для натуральнішого вигляду.

Надмірний блиск шиммера іноді навіть додає вульгарного вигляду. Крім того, при дотиках до щічок дівчини, хлопець також починає світитися на сонці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про макіяж, який омолодить за лічені секунди. Не пропустіть лайфхаки для жінок за 50.