Колір, що завжди в тренді: обираємо червоні нігтики на випускний

Манікюр і педикюр
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дівчина в червоному, фото
Фото: freepik.com

Самовиражайтеся не лише через одяг, а й манікюр

Червоний манікюр вже давно вважають класикою. Водночас не обов’язково фарбувати нігті в один тон - експериментуйте! Який дизайн червоних нігтів вибрати на випускний - підкажемо у цій статті. А в іншому нашому матеріалі читайте про наймодніший манікюр літа 2024.

Червоний колір може підкреслити ваш елегантний образ або ж стати чимось на зразок сміливої заяви. У будь-якому випадку, обравши його, ви точно не прогадаєте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та якщо вам не імпонує думка пофарбувати нігті в один тон, тоді скористайтесь однією з наших наступних нейл-ідей. Впевнені, завдяки ним ваші нігтики не залишаться непоміченими у ваш особливий день.

З квітами

Створити квітковий дизайн можна від руки, а також за допомогою наклейок-слайдерів або стемпінгу.

У анімалістичний принт

Якщо ви не впевнені, що вам личитиме одяг у леопардовий принт, ви завжди можете перенести його на свої нігтики. Буде вау!

З контрастними елементами

Спробуйте додати до манікюру акцентні цятки або лінії. Це матиме незвичний вигляд.

З візерунком

Чому б не продемонструвати свою любов до українського, зробивши манікюр з… вишиванкою?! Впевнені, такий патріотичний манікюр зробить вас зіркою дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, як бачить модні нігті штучний інтелект. Ознайомитися з манікюром на літо від робота можна у цій статті.