Манікюр із квітами та росою: майстер-клас розкішного малюнку на літо (ВІДЕО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Манікюр в квіти своїми руками
Як намалювати квітки з об'ємною росою, фото: instagram.com/nailart_justynahadwiczak/

Нейл-майстер показала секрети, як намалювати квітку із росою на нігтях

Влітку чимало жінок обирають манікюр із квітами. У тренді — складні малюнки, тому часто нейл-майстри користуються готовими слайдерами і наклейками. Раніше ми писали про звабливі нігті, а тепер розкажемо, як своїми руками швидко намалювати складну квітку із об’ємними краплями роси на пелюстках.

Для початку зробіть манікюр та основу нігтя. Найкраще буде виглядати молочний колір. Можна зробити градієнт. Покрийте його матовим фінішем, просушіть і змийте дисперсний шар. Тепер можна малювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Там, де буде квітка, намалюйте коло темного кольору і посушіть. На нього будемо викладати пелюстки. На палітру, одна біля одної, наберіть 2 крапельки схожих кольорів, і збоку третю — білу краплю. Невеликим пласким пензликом зачепіть усі 3 кольори і починайте розтягувати ними пелюстки квітки на нігтику.

Кожну пелюстку ретельно просушуйте. Далі малюємо серединку. Готову квітку покриваємо матовим фінішем. Знімаємо липкий шар і додаємо об’ємну росу. Для цього потрібно взяти прозорий гель і викласти ним опуклі крапельки. Знову сушимо, покриваємо “росинки” глянцевим фінішем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як може виглядати манікюр червоного кольору. Для вас — стильні ідеї декору нігтів на літо 2024 року.